Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz totila #20356 üzenetére

    Van ugye az Oculus / Vive / OpenVR cel hardware, ami egy virtualis szemuveg, beepitett szenzorokkal, kijelzovel. Ehhez kell egy eros PC + egyebb dolgok.

    Van a google cardboard (hajtogathato szemuveg, amiben a kijelzo egy iphone / android telefon) ez a meglevo kijelzobol varazsol egy 3D szemuveget.

    Ezt fejeli meg a Trinus VR egy szerver - kliens szoftverrel, ami megeroszakolja a PC-t, igy a jatekok tamogatas hianyaban kamu 3D elmenyt adnak, ellenben ha az alkalmazas tamogatja (lasd elite) akkor a 3D stereotopikus (igy van magyarul?) kepet kitolja a telefonra (ugye a felbontas buko lesz), de a jel amit a telefon tovabbit a gepen futo szervernek, trackID kompatibilis, tehat headtracking is menni fog (arra fordul a kijelzo, amerre nezel). Mindezt 10 gpb-bol (progi 5 gbp, cardboard 3.99) megadhatja a VR headset elmenyt.

    Mivel van otthon 720p / 1080p / es 1536x2560 -as kijelzoju telefonom, igy meg tudom nezni, melyik mennyire lagol, elvezheto-e egyaltalan ez a megoldas (es birja-e a telefon / gepem) + az elite.

    Mivel voice attack es hotas melle nem kell billre neznem, ezert kivancsi vagyok, mennyire lesz jo ez a megoldas.

    Mellesleg van itthon par FPV kijelzom is, amit szinten meg tudok hekkelni, hogy analog jelen kapjon kepet a pcrol, de ott ugye a kepfrissitest aldoznam be, meg a felbontas ott nem az igazi...

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák