Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Micsurin #19320 üzenetére

    "eszméletlen hajó, de soha nem lesz ilyenem" - (Corvette)
    -
    Ne legyél pesszimista, ha játszol, akkor hamarabb meglesz, mint hiszed. Itt sokan akkor kezdtünk, amikor annak idején az ED-t kiadták, és én is pont ilyen biztos voltam benne, hogy soha nem lesz Pythonom, ami akkoriban a csúcs volt(ne dőlj be a hamis birodalmi szirén hangoknak, a Clipper mindig is csak silány minőségű Python eledel volt ;) )
    De mégis lett Python is, és azóta sokminden más is. És ha bekalkuláljuk, hogy ma kb 10x könnyebben osztogatják a crediteket, mint a kezdeteknél, a feladat is könnyebb. De ami a legfontosabb, hogy ne siettesd. Ez benne az élvezet, amíg eljutsz az áhított járműig, majd aztán a felhizlalásig. Emlékszem, mekkora öröm volt kihozni a szalonból egy új gépet, és utána hányan csorgattuk a nyálunk egy-egy combosabb modulért, amit aztán milyen gyönyör volt bepakolni a hajóba. De ezek a dolgok csak akkor okoznak igazi örömöt, ha meg kell értük küzdeni.
    Összefoglalva, ha elkap a játékmenet, akkor elkerülhetetlenül lesz Corvette-d, :K ha nem, akkor meg minek neked Corvette(ez utóbbi scenario garantáltan kizárható) :N
    -
    Ja, és nincs "A" legjobb hajó, minden célra más és más a legjobb, más és más outfittben, és garantálom, hogy van olyan helyzet, amire a Corvette a messze legjobb(_Kondor_ felvetésére)

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák