Új hozzászólás Aktív témák

  • pakriksz

    őstag

    Ez vicces:

    Viszek 3 tonna food cartridge-t és egy 4 kalóz lelövős teljesített küldetést az egyik űrállomásra, az ASP-ommal.
    Localba látom, hogy egy AI beírja hogy "hmm tasty cargo" (a 600 creditet érő cargo aztán tényleg az) rögtön utána interdict, lerázhatatlan, submittelek, boost otthagyom, vissza SC-be. 2 másodperc múlva ugyan ez újra interdictel, megint lerázhatatlan, submit, boost otthagyom... majd még ugyan ez 2x.

    Na akkor elegem lett, mondom kinyírom (egy federal dropship volt). Boost, assist off, megfordulok, fegyverek ki, assist on, lövöm 4 pulse laserrel, nyomok chaff-ot is (ami semmit sem ér pedig gimbalos fegyverei voltak, de már megszoktam hogy az AI-t az ilyen apróságok nem zavarják). (tegnap is egy AI anaconda 10 másodpercen belül betöltötte az FSD-t miközben folyamatosan lőttem).
    De ez a rohadék csak nekem jön direkt (újabban nagyon szeretnek így harcolni). Majdnem lenullázta a shieldemet, a következő egymásnak esésnél le is nullázta, és 95%-ra lehúzta a hull-om mielőtt elpukkant.

    Egyre kevésbé ad a látszatra az AI, egyre ordítóbban csal. Hogy tud 5x egymás után interdictelni?

    [ Szerkesztve ]

    Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

Új hozzászólás Aktív témák