Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz baphomet #15200 üzenetére

    Köszönöm, így már tiszta. Igazából koca PvE-sként max az NPC kergetése hoz lázba, a PvPt meghagyom a 30 alattiaknak. :B Tetszenek a Fed dropship-ek (bírom ezeket a szögeletes formákat), viszont igazából egy Panther clipperre fájna a fogam. Az olyan morbidul dagadt, hogy látszik rajta, hogy egy kisebb galaxist bele lehet gyömöszölni a csomagtartójába.

    Akkor viszont 1.4-ben gyakorlatilag köztes hajók jönnek csak, nagyobb rakterűek nem. Akkor marad a Vulture lövöldözni (bár az assault shipnek érdekesnek tűnik a 2xL + 2xM hardpointja), szállítani pedig majd egy T9/Conda.

    orientcx: köszi neked is. A cobra MK5 csábító, de majd asszonnyal egyeztetek anyagiakban. Most GW2 kieg lett, az óra ketyeg, a baba nő (22. hetes), így a teendők is gyűlnek. Messze még a december. A birodalmi rang meg így alakult, nem volt szándékos. Mondjuk ha már itt tartunk: a clipper is kecses, így külön állatfajnak számítok szerintem, hogy mind a két oldalról akarok majd hajókat gyűjteni.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák