Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz orientcx #13654 üzenetére

    [SSL]Munfayl Labour lankadas, meglatasom szerint, ott vetettunk hibat, hogy tulsagosan Bondarek Orbitalra fokuszalunk, Samson-ra nem megy senki kuldizni, ahogy Nicolette Orbitalra se (Medium / Small platform only) ezert nem megy az expansion.

    Az easy money remenyeben mindenki jott CZ-zni, de amint nem volt bevetel, mindenki ment a maga utjara.

    [SSL] elonye tovabbra is, nem kell scan minden playerre amikor dokkolok Munfayl-ban, konnyen talalok segitot ha Anaconda winges celpontot kapok, az a laza 89% befolyas pedig annyira nem rossza, ha azt vesszuk 1,5 hete 30% volt, azota toronymagasan elsok vagyunk.

    Crevit - Oneil one-t is hanyagoljuk, ezert ott is 90% kornyekere estunk vissza, tudom mindenki Hostile mar az ellenfel frakciojaval, de ez egy ilyen szakma.

    Kell talalni 2-3 jatekos / station aki oda questel, igy parhuzamosan 2 / 3 stationon toljuk ML-t lehet eredmenyesebb mint egy kozpontbol tolni 2 redszert, de szigoruan Bondarekre oszpontositva.

    Kereskedelm szempontjabol Samson nagyot nott az elmult 2 napban, mar Cr.1500 /t koroket lehet tolni vele, mig hetvegen a 800 sem volt elerheto (oda vissza egyben ertve).

    Van 35-40 player akik igy vagy ugy hozzajarultak az [SSL] sikereihez, ebbol 5-10 aktiv, tobbiek mikor az ido / csalad / oldalborda engedi megcsinal napi 3-5 questet mar vidaman lehet tolni a szekeret.

    CZ van a kornyeken, bejossz Bondarek-re, megolcs 20 pirate / authority-t a szomszedos Crevitben, majd mesz CZ-be, megunod, jossz questelni. Mindenki boldog, tobb nem kell, ugyis lesz olyan, aki Cr.2000-ert tolja az arut a stationokra, holott 100ly-vel odebb mar lehetne ebbol Cr 4000 is... De erosodik a gazdasag, mikor pedig expansion lesz, 2 rendszerrel odebb mar belterjes kereskedelem is lehetne. Amihez lesz meg egy kis civil war is fuszernek...

    Fel a fejjel, elore, vagy utanam :)

    Aki pedig nem erzi magat motivalva, a 20ly-en beluli kalandozastol, menjen felfedezni, lasson vilagot, de az exploration datat adja le itt, ezert sem fogunk harapni.

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák