Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz duvi #12689 üzenetére

    Hát, a cél az lenne, hogy begyűjtök kb minden kedvelt hajótípusból egy felfitteltet egy olyan rendszerben, amit nevezzünk "otthonnak". Ehhez viszont kéne választanom egy PPs emberkét, mert nem árt, ha baráti a rendszer. Kereskedés szerintem mint endgame kevésbé lesz vállalható, lévén a lövöldözős CG is sokkal jobban bejött., mint a szállítós (mondjuk a mostani az elég szar, nem is csinálják sokan, két kört mentem és még mindig 70%-ban vagyok).

    Hudson közelebb van a mostani kóricálásaimhoz, illetve most ugye akciósak a fegyverek nála (bár ez nem sok mindent jelent a jövőre nézve), a jutalmat tekintve viszont lehet előbb használnék egy railgun-t, mint egy fragcannon-t.

    Lehet úgy kéne kérdeznem, hogy mi alapján érdemes oldalt választani?

    A szintenként adott bónuszokért? Vagy a végső jutalomért? Vagy hogy melyik oldalhoz tartozik és ott milyen hajók vannak? (Fed: Dropship, Birodalom: Courier + Clipper)

    Másik kérdés, hogy pl: ki lehet-e maxolni minden oldalhoz a rangot? Tehát meg tudom venni elvileg a Fed és az imperial hajókat is akár? Van ezeknek "értelme"? Azaz használható hajók pl: egy Fer-de-Lance/Python/Conda elleni küzdelemben, vagy csak "gyűjtőknek" való?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák