Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    Égette a zsebemet az akciós pajzscserével könnyen megszerzett néhány milliócska, meg aztán egyébként is régóta foglalkoztat, hogy mire fel az nagy Fed szájhősködés, úgyhogy egy életem-egy egy halálom, vettem egy Dropshipet.
    Összelegóztam ezt a setupot és irány a szomszédos RES, ahol már régi ismerősként üdvözöltek a helyi rosszfiúk.

    A szájhősködést értem. Ha ezzel a hajóval bajba kerülsz, abból már csak kidumálni tudod magadat, mert sem a gyenge pajzsok, sem az alacsony végsebesség nem fog kihúzni a csávából. :)
    A fent linkelt összeállítás sebessége 4 pippel 200/330, 100 körül a kék sávban, ettől még egy Python is gyorsabb egy kicsivel. Leeresztett talpakkal olyan 90-et megy, így nem kell tartanunk a 1.3-al bevezetendő gyorshajtási bírságtól. A pajzsait pedig egy Clipper is hajlamos lehet körberöhögni, ami azért nagy szó. :)

    Mindezek, és az várakozásaim ellenére a RESbeni közelharcban egész jól teljesített. Tűzerő tekintetében ott van a Clipper / FDL kettős mellett, és egész jól manőverezhető, könnyen tartja lépést az apró, fürge hajókkal is. Egészen furcsa repülési modellje van, mert ugyan nem túl gyors, és elég nagy a tehetetlensége, de a pitch fordulási sebessége az nagyon jó. (kb. 5-7mp egy 360 fokos fordulat, ha érdekel valakit lemérem pontosan) Úgy fordul, mint más hajók FA-off-al, én még kikapcsolt FA-val sem tudtam vele élesebben fordulni. :U Hozzá kell szokni, első alkalommal csak kapkodtam a fejemet, hogy most mivan? Hol vagyok? Nem is kapcsoltam ki az FA-t? Jól neki is mentem egy sziklának. :Y
    A felfüggesztési pontok elhelyezése viszonylag jó, elég közel vannak egymáshoz a fix fegyverzet szerelmeseinek, de a gimbaloknak az FDL-hez hasonlóan, kicsit szűkös a mozgástere. A PP-je is épp elég, hogy kiszolgálja az igényeket, nem kell kínlódni, mint a Vulture/FDL estében.

    Harci érték tekintetében én az Asp -> Clipper/FDL közé helyezném, közelebb ez utóbbiakhoz. Nagyjából annyira tűnt hatékonynak az egy órányi próba alatt, mint egy Vulture, de azzal azért sokkal élvezetesebb a harc.

    A baj az ára. Egy ugyanennyi pénzből (80m) felszerelt Clipper vagy FDL egyértelműen jobb, egy Vulture meg negyedennyibe kerül. Egy 80 milliós Pythonnal talán pariban van.

    Ha kíváncsiak vagytok valamire még a hajóval kapcsolatban, szívesen utánajárok, néhány napig megtartom, de aztán megy a levesbe.

    Szerk.: A motorhangról nem szóltam. Zseniális! A jéghegynek ütköző Titanic hangja összekeverve egy túl mélyre süllyedt tengeralattjáró nyomástól kínzott hajótestének recsegés-ropogásával. Konstans halálfélelem. Annyira hangzik biztonságosnak, hogy szegény Fed tengerészgyalogosok alig várják, hogy ledobják őket, mert ettől még egy thargoid gyomrában is csak jobb lehet. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák