Új hozzászólás Aktív témák

  • Bendőke

    tag

    válasz katt777 #7303 üzenetére

    Igen ezekre emlékszem :) Én is rengeteg pályát építettem, szerettem csinálni. Az útvonalat megterveztem papíron, hogy ne legyen túl egyszerű, aztán hajrá :) Van egy DOS-os gépem (PI-166 MHz, 48 MB RAM, 1 GB HDD), azon vannak a DOS-os játékaim, többek között a Stunts, de régóta nem vettem elő.
    Szeretem a Skyline-t, régen mindenképpen egy ilyen GT-R R34-et szerettem volna magamnak, igaz csak jobbkormányos van belőle (JDM), de az sem zavart volna. Nem feltűnő autó (csak annak, aki ismeri), jobban elbújik a többi közt, mint mondjuk egy Porsche vagy Lotus. Sajnos nálam-nálunk semmiképpen nem igaz "dicső" "politikusaink" szlogenje (jobban élünk, mint X éve), úgyhogy már a Honda Civic VTI-ről is lemondtam, sőt már a normál 1,5 literes VTEC Civicről is :( Jelen pillanatban örülök, ha nem kell kölcsönkérnem hónap végén, ráadásul a Skoda szeptemberben vizsgázik, azt még nem tudom, hogyan oldom meg.

    Asszem lassan át kellene mennünk a TDU topicba. Lehet, hogy ott meg folyton Oblivionról beszélnénk :D

    Vannak nagyon érdekes bugok az Oblivionban :) Velem történt olyan, hogy elmentem valami oktatóhoz Cheydinhalba (talán alteration) kifizettem egy rakat pénzt (akkor még alig volt, szóval nagyon luxusnak számított), és nem növekedett a skillem. Aztán gyártottam löttyöket, meg enchantolt tárgyakat, és az Oblivion következő indításánál ezek nem voltak megtalálhatók, simán eltűntek. Mikor megvettem az anvili házat, valamit beszélnem kellett volna az eladóval, de nem jelent meg nála a szükséges párbeszéd. A neten azt írták, hogy 80 fölötti disposition kell, nekem volt 100. Aztán végül megoldotta a problémákat egy teljes újratelepítés, de vagy 30 mentést ki kellett törölnöm, mert hibásak voltak, szerencsére megvolt az összes korábbi is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák