Új hozzászólás Aktív témák

  • Bendőke

    tag

    Na, ha már mindenki offol... Én gyilkolós kedvemben Far Cryt (1. rész) szoktam játszani, ha csak simán zúzni szeretnék, akkor a NFS Most Wanted a nyerő, természetesen 5. szinten (mivel magasabb nincs :((( ) Ha vezetgetni támad kedvem, akkor TDU. Szívesen belenéznék a STALKER-be, a Crysis-ba, meg az FC2-be is, de nem a saját gépemen játszom, másét meg nem fogom telepakolni játékkal, augusztus végén amúgy is jön vissza a srác, szóval erősen le leszek korlátozva.

    ON: Kipróbáltam a Living Economy modot, nekem nem jött be. Az tény, hogy sok pénzük lett a kereskedőknek, de csak egyszer fordultam az Oblivionban, és máris majdnem teljesen elfogyott, a második kapu becsukása után meg 3 kereskedőnek összesen volt csak annyi zsetonja, hogy felvásárolja a cuccokat, amiket hoztam. A pozitívum viszont az, hogy a mod eltávolítása után is maradt az emelt összeg a kedvenc kereskedőimnél.

    Kipróbáltam a repülést, az viszont nagyon tetszik :) Fel lehet repülni a felhők közé, ahol Umarillal küzdöttünk, pontosan a nagy torony fölött helyezkednek el.

Új hozzászólás Aktív témák