Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Jorus #7277 üzenetére

    Hehehe, a FO3-at ha akarnád, se tudnád már végigjátszani!!! :)) :P :)) (Lásd a topicját.) Én mindenesetre jó ideje már csak kipróbálás/végigjátszás után veszek meg játékot, és nem azért, mert egy aljas warezoló vagyok, hanem mert mindenki szart akar rám sózni. Azért nálam bejött a Prey, a Bioshock, meg a gagyi grafika ellenére a Call of Juarez 2. (valójában ez is 1.) része, mert hangulatból nagyon a topon van mindegyik, és a játék realitását tekintve is (ezt nem a témákra értem). Clear Sky-hoz valami cígölő mod kell, mert én a halál f.szá-ra kívántam minden programozót, amikor némi zséért 10X kellett fordulnom a végre kiirtott katonai bázisról, no meg volt bug abban is rendesen, ha nem pont úgy játszottál, ahogy az alkotók kitalálták (nesze neked, szabadság :((( :W ).

    Pitterix: Diablo? Na ne már... :(

    dJuice Net-et átadtam a TV ügyvédjének, holnap a Fogy. Véd.-nek, a továbbiaktól függően esetleg még 2200Ft illetékért az NHH-nak.

    Ha már Nuka Cólát fognak gyártani, nem kellene valami ingatlanfejlesztőt keresni Cheydinhal-nek és társainak megépítésére? :F Tudtommal már csináltak középkori várost, sztem egy Plaza árából lazán kijönne egy kis vidékfejlesztés, esetleg állami és Bethesda támogatással... :U Az ötletért cserébe megkaphatnám mondjuk Frostscrag Spire-t jó kilátással... Ha minden Obli fan odaköltözne, tutira jó lenne a hangulat is. Ja, akkor már a ruhák és egyebek gyártása sem lenne rossz üzlet... Zombiknak manökenek, minóknak kigyúrt kopaszok, goblinoknak mindenki tudja, kik, levadászható vadaknak lenne bőven politikus és üzletember, stb. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák