Új hozzászólás Aktív témák

  • gekkoka

    csendes tag

    Na, azért nem dobok ki olyan könnyen 8000ft ot az ablakon... :) Feltettem hozzá az összes kijött javítást, ami a feltört (reloaded) verzióhoz kijött. Update 1-13-ig. Most megy szépen. De szégyen hogy törni kell a játékot hogy elinduljon. A szomorú az volt, hogy hibaüzenet nélkül. Tehát esélyem se volt rájönni mi a baja...
    Ok, szerintem én vonzom az ilyen hibákat. Nem tudom, lehet az OS-el is baj van :) Viruskergetőm nekem sincs, mert csak árkádnak használom a Windowst. Nincs rajta személyes adat, csak játék.

    Hogy ne csak off legyen: KERÉÉÉÉK! és még gurul is! :) Az irányítás kicsit furcsa. Mindig nyomom az "F" gombot hogy körbenézzek... A mozgás animáció már az elviselhető kategória, nem úgy mint a New vegasban. Végre nem drifteklnek a karakterek. A lábuk meg már igazodik a talajhoz. Még mindig igénytelenül ugrik, de mérföldekkel jobb mint az eddigi próbálkozások. Az emberek arca szintén elérte az elviselhető kategóriát. Az arc testreszabása meg kifejezetten jóra sikerült. Sok mod-ot véltem felismerni a játékban amit Oblivionhoz csináltak... de sebaj, ez csak jó. Egyenlőre csak Egy-két mód fut a játékon, hajakat raktam bele :D Ebből volt is baj XD de meg van oldva. Kíváncsi vagyok, meddig játszható a játék SKSE-el. Level 50 körül szerintem ennek is behalnak a mentései. Mások is panaszkodtak rá nCore-on.

    Összességében nagyon tetszik a játék, főleg maga a világ. A szerszámok javítása külön mini game. :) Igazán életszerűre sikerült. Bár a hideget jól tűrik a karakterek :) A grafikára nem lehet panasz. Nem tudom milyen motor fut alatta, de van egy érzésem, hogy kihajtották belőle amit lehetett.

    Már tényleg csak arra vagyok kíváncsi meddig marad stabil. Egyenlőre mióta elindult nem fagyott ki. Mentem vele 5 órát egyhuzamban. Ez jól hangzik :) Az Obliviont nem tudtam kijátszani, nagyon sajnálom. Talán majd megpróbálom egy év múlva megint.

Új hozzászólás Aktív témák