Új hozzászólás Aktív témák

  • gekkoka

    csendes tag

    Wááááááá Megcsináltam! :) A betöltési sorrend volt a gebasz. kb 4 órán át szívtam a Boos-al de most megy! :) Amúgy végigjártam felhasznált módjaim hivatalos oldalait és kérdezgettem hogy hogy esne jól neki a betöltési sorrend. Amúgy a gond a magyarítással és pár Race móddal volt. A Magyarítás a legvégére került a listának, a race módok meg előre Most elég stabil a játék, bár random kifagyások még előfordulnak. De a mentés/betöltés dráma úgy néz ki végetért. (és most kopogok az asztal alatt.) :))

    Még egy játékba vágó észrevétel: Megcsináltam (megint) a tolvajok céhe küldetéseket. Első probálkozásra még tőletek kértem segítséget, mert nem kaptam meg az utolsó küldetést. Most jött a gyíkfej, de egy valag súlyos bug-ot vettem észre.

    Pl Legutóbb a Szürke Róka nem vette el tőlem a Jack cipőjét, majd mikor mentem a "Nagy Balhét" megcsinálni, adott még egyet! Így már kettő volt nálam... Most csak egy volt, az meg magától eltűnt a küldetés befejeztével! (pedig használnám...)

    Amikor a Pillék templomából visszatértem, találtam egy feljegyzést a "szürke kamzsáról", ha nem hozom föl beszélgetéskor elsőnek hogy mit találtam, akkor később nem elegyedik szóba velem...( Tehát ha rögtön elmondom hogy nálam van a kő) Most nálam van a feljegyzés, és nem tudom eldobni. Ugyanúgy a nagy balhé tervét sem.

    Baromira zavarnak ezek az eldobhatatlan/eltűnő küldetéstárgyak...

    A legzavaróbb, amit csalás nélkül nem is tudtam megoldani, hogy az "Ó út" bejárata nincs nyitva! Természetesen a birodalmi palota pincéjében aktiváltam amit kellett, ki is írta, hogy az átjárónak most már nyitva kéne lennie, de nem volt...

    Így konzolból "unlock" paranccsal kellet kinyitnom az ajtót, ami baromira illúzióromboló hatású a játékmenetre nézve. Ennyi erővel a birodalmi palotából is felmehettem volna a könyvtárba, ott is csak egy ilyen kinyithatatlan ajtó van, ami konzolból persze nyílik. Csak azt nem értem miért, mikor nincs rá szükség. Tök fölösleges volt oda igazi ajtót rakni ami tényleg oda visz ahova kell. Szép kis rövidítés lenne!! (kipróbáltam) :)

Új hozzászólás Aktív témák