Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz vorosmarti #4905 üzenetére

    Kiharcolták a pozíciót, tejesen mértékben igaz, de vajon most ez az elképesztő Elden ringes játékosbázis beletanult a módiba vagy a következő játékuknál megint indul a rinya?
    Itt is csak arra keresném a választ, ha most bejelentenének egy Bloodborne remastert, ami a PS4 egyik legjobban fogyó sikercíme volt, azt vajon hogyan fogadná a nagyérdemű? (az én véleményem, hogy azonos bázisa lenne mint az Elden Ringnek, nagyobb összegben fogadnék is rá)

    Ezek a hányan fejezték be a játékot meg hasonló statok nem sokat mondanak, úgy tudom az Eldenben is (ami már ugyebár egy könnyű souls, ezt megbeszéltük) a játékosok csak valami 60%-a győzte le Margitot, ami konkrétan az első boss a játékban. Szóval akkor hiába vették meg ennyien, mégiscsak nehéznek találták sokan úgy tűnik. Illetve hasonló statokat más játékokkal kapcsolatban is hallottam már, pl. olyasmi is rémlik, hogy pl. a Last of Us-t (ami egy tök lineár, rövid story játék) csak a játékosok 70%-a fejezte be.... Szóval az, hogy a DS1-et 70% nem fejezte be ennek fényében már nem is túnik olyan rossz statisztikának.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák