Új hozzászólás Aktív témák

  • vorosmarti

    senior tag

    válasz Yodamest #4902 üzenetére

    A Days Gone-ban nincsen pl. nehézségi szint választás úgy emlékszem, mégis elképesztő sokan megvették, főleg PC-re, és azért azt sem mondanám egy könnyű játéknak, többet szívtam benne a hordákkal, mint az Eldenben a bossokkal... akkor hogy van ez?

    Részemről utoljára nyilvánulok meg ezen témában, mert ugyanazt írtam le 4-5x, eltérő és lehetőségeimhez mérten, változatos nyelvi eszközökkel. :)

    Sok játékot mondhatsz amivel kapcsolatban igazad van, de a From Software (talán nem nehéz belátni) kiharcolta azt a pozíciót egy termékeny évtized alatt, hogy ha meghallja vki, hogy a Dark Souls fejlesztője adja ki új játékát, önkéntelenül eszébe jut, hogy az nem érdekli, mert nehéz. Ez más kategória mint bármi amit említettél. Neked nincs okod ódzkodni az új játékuktól, mert tudod h beletanulsz. Aki a DS1-et Ornstein és Smough-nál fejezte be, azok nem fognak kapkodni a From új játéka után, legyen az bármennyire hype-olva. (A steam-es achievement-ek statisztikája szerint nincs 30%, aki megszerezte a lordvessel-t. Ebből ki lehet következtetni hogy bármennyire brilliáns játék a DS Prepare to Die Edition, több mint 70% nem fejezte be.) A fentiek fényében értékeld kérlek a szavaimat. Nem az okoskodás a célom, csak próbálom alátámasztani a mondanivalómat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák