Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Még egy kis gondolat-csokor:

    A játék legnehezebb bossa számomra, a havas vidék falujában lévő Black Knife Assassin volt. Őszintén mondom, amennyiszer az megölt, annyit egyik bossnál sem haltam... és a facepalm az egészben, hogy most ahogy itt visszaolvastam láttam meg, hogy valaki írta: van egy torch ami láthatóvá teszi a láthatatlan ellenfeleket! Ez nekem szerintem nem volt meg, de ÚRISTEN! a következő menetben egészen biztos rusholni fogom ezt az itemet, ez nekem KELL!

    A story követhetetlenségét segítni elő az író M kezdőbetűs név mániája is, most komolyan mi az, hogy ebben a játékban mindenkit Maleniának, Melinának, Miquellának, Milicentnek, Marikának hívnak? Ez nem lehet véletlen, szerintem direkt össze akarták zavarni ezzel a játékosokat... szerintem nagyon előnytelenek a névválasztások. Pl. Sokáig azt hittem Malenia és Melina ugyan az (csak el van írva itt-ott) és majd vele kell a végén megküzenem, aki torrentet is ugye adta... nagyon zavaró.

    A játék legjobb buildje kész passz a paladin build, egész egyszerűen itt van a legtöbb utility, a legtöbb jó fegyver, a legtöbb jó spell, minden. Tudsz gyógyítani (spiriteket is harc közben, illetve a revenant ellenfeleket megölni a gyógyítással, iszonyat hasznos), nem kell itemet használni rot és poison ellen, tudsz varázsellenállást, fizikális védelmet erőíteni, a legerősebb fegyverek itt vannak, élőholtakat véglegesen buff nélkül megölni is csak a holy fegyverekkel tusz (más buildeknél weapon artot kell hozzá használnod), tényleg minden szituáicióhoz tudsz elkalmazkodni, a legdurvább farmolós kard is nyilván holy, amivel eggyet legyintesz és Mogwyn placen kiírtod vele az összes kis ebihalfejűt, ezt semmi mással nem tudod így, ilyen volumenben megtenni. Szóval paladin leszek majd megint, az oda vezető utat jó lesz végigvinni, mert az első végigjátszásomban minden voltam az utolsó fejezetig csak paladin nem. :DDD

    Még a Moonveil, intes szamuráj build sem rossz, azzal mentem kb 35%-80%-ig, majd jött egy full pure str, giant killerrel, staggerrel, staggerből élet visszatöltésre gyúrva stb. de ez elég rossz volt általánosságban, mert semmi utilitym nem volt, majd az utolsó kb 10%-ra jött a paladin build és WOW! Onnantól minden elsőre meglett, senki nem állt meg előttem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák