Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Gyorsan lekopogom, eddig semmi érdemleges nem történt. Szélső nap van, ne is legyen.
További nyugodalmast!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Majd jövök, ha már nincs rohanás.
#?*@&!
-
flymi
addikt
válasz zeon.hu #33303 üzenetére
Nos lássuk eddig mit csináltam a műszakban:
Megvacsoráztam (kétszer is), játszottam a telefonon, megnéztem az apróhirdetéseket, megnéztem egy sorozatból egy részt, hazatelefonáltam, olvastam 42 oldalt egy könyvből és két mozdonyt leakasztottam. Ámen.
Ha a második félidő is ilyen lesz, akkor volt egy jó napom./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
zeon.hu
nagyúr
Végre leültem.
Cefet meleg van kint is, de bent egy vicc.
Mi lesz itt holnaptól...?#?*@&!
-
flymi
addikt
Na ez is eltelt. Bucira aludtam a fejem...
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
radi8tor
MODERÁTOR
Itt meg meg lehet fagyni reggel az irodában. Remélem a 36 fok kicsit felmelegíti a szobát.
Ja, nappal dolgozom most.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
WOT-H-A-C
veterán
Jó estét az uraknak! Nyugisan tellik?
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
fant0mi
őstag
Jo esteket!
A multkori allasinterjum, amit irtam, uj ceg, masik munkakor, az nem sikerult.
Viszont ma este 22 orakor hivtak, hogy hivjam a fonokot reggel, hogy ugyanannal a cegnel, de ez a munkakor amit most csinalok, lesz uresedes.
Remelem meg egyszer nem kell pofavizitre elmennem. Jobb penz, 24 orazas helyett 12 orazas lenne (kevesbe faraszto, de dupla annyit kene bemenni). Ja, es Bp helyett Gyor es Videke AFESZ.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
20.30-ra jöttem, most tudtam leülni.
#?*@&!
-
Jó munkát mindenkinek 12 órában 4 műszakban tolja még más is?
-
fant0mi
őstag
válasz kovbandi82 #33326 üzenetére
Finom kis 24 orazas.
-
zeon.hu
nagyúr
-
WOT-H-A-C
veterán
Itt a váltás uraim! Vágtassunk haza...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
zeon.hu
nagyúr
Kitartást, aki ma is nyomja éjjel a melót!
Nekem van egy szabad estém#?*@&!
-
veterán
Fu de sokat irtatok.
Engem kinyir ez a meleg.
Kitartast az ejszakasoknak, hetfőn csatlakozom -
flymi
addikt
válasz fant0mi #33340 üzenetére
Ezt mindig meg akartam kérdezni, ez a mobil klíma hogy működik? Mármint nem maga a technika érdekel, hanem itt is el kell vezetni "kívülre" a vizet? Vagy tálcába gyűjti?
Kéne venni itthonra már valamit, mert elviselhetetlen a tetőtérben ilyenkor az idő.
Már évek óta rágom az asszony fülét miatta (klíma, mobil klíma), azért ilyen saláta.
De csak két ventit vettünk idáig.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
fant0mi
őstag
Nekem egy Delonghi van. A nagy gegecsovet, amin a meleg levego tavozik, a nem hasznalt gazkemenybe (fem beleses) vezettem.
A cseppgyujto gondozasmentes, a kondenzvizet beleparologtatja a kilepo meleg levegobe. Van egy veszleereszto csove, de mikor kinyitottam, nem jott belole semmi. Szoval tenyleg mukodik a technologia. -
flymi
addikt
válasz fant0mi #33345 üzenetére
Pont ez a bajom nekem is. Még az alvás sem esik jól ilyenkor.
A szgép is termeli a hőt, ha nem is vészesen, de ilyenkor simán 40-42°C a merevlemezek hőmérséklete úgy, h minden venti maxon pörög. Igaz szar helyen is vannak a gépház kialakítása miatt.Majd vadászok valamit, mert ez tarthatatlan. Ha sikerülne napközben lehűteni a szobát 25 környékére, este már nem is muszáj menjen, így a hangosság nem releváns. Csak hát lukat fúrni a falba... Télen meg mit csináljak vele? Azért mégsem annyira mobil így az a klíma. Asszony meg nem akar 100k+ költeni rendes klímára, pedig megérné szerintem.
Szinte érzem, mikor felforr az agyam a tetőtérben. Óránként kell kijárjak mosakodni. Ja, palatetőnk van.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Jah, palatető, tetőtér az ilyenkor 30 fok minima.
Én kb 26-27-re szoktam lehűteni. Igazi megoldás egy split klíma lenne (nincs zaj), de a tetőtér miatt nagyon kevés (vagy nincs) hely beépíteni.
A mobilklíma csövét (az enyém 130-as) meg ki kell vezetni valahova. Ha nyitod az ablakot és ott vezeted ki, akkor mellette bejön a hőség, nem tökéletes megoldás. Kivágod az ablaküveget? Az enyémhez adtak egy műanyag elemet, amit be lehet építeni a lyukba, belemegy a cső, ha nincs benne a cső, akkor rá lehet nyomni egy kupakot. -
veterán
En nem tetőterbe lakom, de jelnleg 29.5 fok van a szobában. Alvas az kb 100 reszletben megy csak. Volt egy mobil klimám, de mar azt sem tudom hol van. Hangos, es a kifujo csövel is csak a baj volt. Amerkai ablakokhoz voolt ilyen racsukos cucc, amivel benaztam mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest