Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz WOT-H-A-C #32950 üzenetére
Hhát nem tudom, remélem nem valami nagýkutya jön vizsgáztatni, mert akkor ráfarag mindenki. Ha van egy kis eszük, csak az idegbajos elmebetegeket szũrik ki, a többit meg átengedik, mert nincs ember. Egy hatósági vizsga lesz a végén, aki abszolút hülye és/vagy felkészületlenül téved be oda, az meg magára vessen.
Nekem jól jönne a br24k fizetésemelés, csak ezért csinálom, viszont cserébe gondolkodni kell és a felelôsség is hatványozódik.
Meglátjuk.
Jó pihenést kollégák!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
veterán
Jó estét mindekinek. Kicsit mozgalmas éjszakám volt nekem is, de itt vagyok
-
demars
addikt
Üdv!
Nem valami jó ez a beugrós dolog. Más műszak, más emberek, más szokások... Nem szeretem
Jövő héten saját műszakkal leszek éjjel. Az már nyugisabb lesz remélem.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
demars
addikt
válasz WOT-H-A-C #32958 üzenetére
Még anno gyakorlaton voltam éjjeles, ott főztek az öregek jó kis lecsót éjjel. Csúszott mellé a bor is
Hú de jó volt Nálunk ilyen nincs, max sütizés meg ilyesmi.
Apukám ahol dolgozott, na ott volt rá lehetőség. Minden szombaton és vasárnap főztek valamit.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz demars #32959 üzenetére
Nálunk sem olyan gyakori. Ha "tudjuk előre" , hogy nyugi lesz várhatóan, vagy születésnap-névnap van, akkor szoktam főzni.Egyfajta szertartás ez már itt. Leülünk közösen mint otthon a családdal és bezabálunk! Persze közben megy a bactatás, hogy milyen szar lett a kaja!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
-
tomyoy
senior tag
Jó esték urak, de rég jártam erre
nyiknyiknyiknyik
-
veterán
Jó estét mindenkinek
tomyoy Nocsak, nocsak, kit látnak szemeim Miújság?
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Jo esteket!
24 utan most ejjel megint behuztam egy ejszakas a masodallasban. Asszem ma meg az ebedre sem fogok felkelni. Mondjuk ha asszony sut langost, akkor talan megis. -
fant0mi
őstag
válasz Pulsar #32965 üzenetére
Nakerem hazaertem, most kerultem agyba. Megvolt az 5000 lepes ejfel ota. Megirom a jelenteseket a melohoz, aztan szpatty.
Es rohadt ehes vagyok, de mar nem akarok enni alvas elott. Vigyazni kell az alakomra, megha az gombolyu is.Azt vettem eszre, hogy igy ket nap folyamatos talponleves alatt mennyivel alacsonyabb vagyok. Most este allitanom kellett a kocsiban a belso tukron, mert mar nem lattam benne mast, csak a felso karpitot.
Langoshoz a tejfol mar megvan. Nyamm.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz fant0mi #32966 üzenetére
allitanom kellett a kocsiban a belso tukron
Reggel ota ezen röhögök
6750 lépés éjfél ota. Egy jobb műszakban ha egyedül vagyok, simán megvan a 20.000. Egy normálisnak mondthatóban 12.000 szokott lenni.tomyoy nabanyek. És azt kiszedik, vagy felbomlik vagy mi lesz vele?
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Este jövök, aztán úgy két és fél hétig nem.
Remélem nem lesz olyan xopás, mint tegnap nappal, mert akkor felmondok!
Két és fél hétből egy hét pihi, 15-től kezdődik a tanfolyás./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
tomyoy
senior tag
volt egy másfél napos szenvedésem, sírhatnékom volt annyira fájt. A sürgősségin szerencsére adtak egy ampulla fájdalomcsillapítót és egyből elaludtam
Csak műtéti eljárással tudják kivenni, sajna nem olyan mint a vesekő.
Azt, hogy mitől? passzjelentkezni kell műtétre, aztán kikapják, 3 nap bentlét majd 2 hét fekvés pihenés
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
demars
addikt
válasz Pulsar #32979 üzenetére
Az elmúlt évben nagyon visszafogtam magamat, no eddig se voltam "kemény" ivó, de ha úgy alakult szívesen söröztem. Tavaly elhagytam, segített lefogynom. Az utóbbi időben megint sikerült "belehúznom" mindig volt alkalom ami miatt megittunk egy két sört ( hozzá teszem jól esett ), ennek eredménye a + 5 kiló
Ebben a hónapban már volt 3 családi összeröffenés és lesz még 3, szóval jövő hónaptól ismét szesztilalomAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz tomyoy #32984 üzenetére
Az elzáródás a veszélyes, ha jól tudom. Az okoz hatalmas görcsöt. Vesekőnél alkalmazzák az ultrahangos megoldást azt tudom, ott ha sikerül jól szét darabolni jó eséllyel kipisili az ember ( bár az is nagy fájdalommal jár férfiaknál )
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz demars #32985 üzenetére
Igen van egy ilyen kockázata de nagyon ritkán fordul elő ha az ember betartja a dolgokat (nem eszik olyat ami miatt gyorsan kellene ürítenie az epehólyagnak, stb)
tomyoy: nem eltávolítás hanem hónapokon át tartó zúzás. Lehet akár egy évig is járni kell kezelésre (havi 1x ingyenes). Meg szedni kell egész idő alatt gyógyszert ami segít a kő feloldásávan.
⭐ Stella
-
demars
addikt
Üdv az Uraknak!
Utolsó előtti napom a héten, péntekre behúztam egy nap szabit. Úgy terveztem eredetileg, hogy megyek motoros találkozóra szombaton reggel, de egy nagyon jó barátomnak tartunk születésnapi partyt (meglepetés buli), nem volt kérdéses, hogy melyiket hagyom ki
Pénteken bólintok délelőtt pár órát, aztán összeszedjük a padokat, bográcsozáshoz szükséges cuccokat szombaton pedig mulatunkAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
flymi
addikt
Hjjj, de lehalt a topic...
Holnap kezdődik a kéksikakos fejtágítás. Hát, kíváncsil leszek.
Joccakát!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz fant0mi #32990 üzenetére
Ezt ne mondtad vna, ma nem ettem főtt kaját.
Van a keleti környékén valami jó kajálda? Meki, BurgerK és társai nem érdekelnek, rosszul leszek a sok olajos kajától. Az se baj ha szép kártyát elfogadnak.
Mondjuk nincs is jobb, mint a házi koszt.demars: Kitartást!
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
fant0mi
őstag
A sarki hentes az arkados haz alatt! (A meki mellett, a burgerrel szemkozt.)
Mondjuk mar 3 eve nem ettem ott, de regen szuper volt, ha birod a talponallos kajat. Sult kolbasz, sult oldalas, feher kenyer, sokfele savanyusag, ilyesmi.
Ja most olvasom vegig, hogy olajos kajat nem birod...
Akkor a kerepesi (nepszinhaz?) utca sarkan egy kockasabroszos III. osztalyu etterem, le kell menni pincehelysegbe. Ott kajaltunk sokszor.[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz fant0mi #32993 üzenetére
Nem tudom miért, de a mekis kajától mindig megfájdul a fejem. Sült kolbászt imádom, a savanyú káposztâtól (ha beérik felfúj) max lakótársak miatt tartózkodnék, három hölggyel vagyok esténként összezárva.
Holnap reggel megnézem azt a hentesest megvan-e. Kösz a tippet![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest