Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flymi
addikt
Minnyá kezdődik...
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Senki? :S
Éjjelre mondják a zesssőt.[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Lassan lehet indulni a műszakba. Tegnap még reggel a kocsinak a váltója is elkezdett szarakodni, alig akarta az 1-est bevenni... Vicc volt az az éjszaka, remélem ma már nem lesz semmi.
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
flymi
addikt
Na, akkor kitartás bajtársak!
-
flymi
addikt
Feltámadt a szél. Ebből még kapunk az éjjel egy kis vizet.
-
demars
addikt
Jó neked Nálunk nincs pihi, gyártósor megy folyamatosan
Aminek örülök, hogy nincs semmi gond, így marad időm mindnre, annak ellenére, hogy ma "csak" egy fővel vagyunk kevesebben!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
A reggelesek már kínban vannak --> "Az ébredő erő"
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
kiezTe90
senior tag
Reggelt! Lassan lehet megint indulni.
Úgy érzem mintha a halálsorra kellene indulni. Mindegy valahogy kibírom.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
nagyúr
-
demars
addikt
Ritka hetek egyike volt a mostani. Nem volt semmi gondunk, minden gép ment rendesen. Annyira jól mentünk, hogy lett kb 4 óra "előnyünk", ami azt jelenti, hogy hajnal 2 kor végeztünk, már a takarítás folyik. Ha végeznek vele a mókusok jöhet a közelharc Van csomó egyéb kézi meló, azt nagyon nem szeretik, szóval meg kell őket gyöznöm, hogy ez jó nekik!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
-
kiezTe90
senior tag
válasz demars #33680 üzenetére
Igen, sajnos ez így igaz. Mostanság kezdem azt érezni hogy mint munkaválaló (amúgy cnc forgácsoló) jobb helyzetben vagyok. Már nem az van hogy nyugodtan el lehet menni, hanem a "beszéljük meg mi a probléma". Elég értelmes pénzeket is lehet kérni. Ehez kellett 7 év.
Az előző helyemről eljöttem én meg egy másik srác (meg utánunk még ketten) azóta sincs ember, pedig a főnök azthitte hogy tolonganak majd az emberek. Tévedett.
Bár ahogy hallom otthon Szabolcsban még mindig nem túl rózsás a helyzet, pedig de visszamennék...Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
nagyúr
Na elaludtatok?😁
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
demars
addikt
válasz kiezTe90 #33681 üzenetére
CNC ... Imádom!
Ha egyszer elkap az ideg és itthagyok mindent, tuti beiskoláztatnám magamat egy tanfolyamra. Mindig is érdekelt ez az irány. Sajnálom, hogy végül nem gépész mérnöki szakra jelentkeztem anno.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz kiezTe90 #33688 üzenetére
Szombaton sosem alszok, ha haza érek. Valamit mindig teszek, ebéd után egy gyors pihi, aztán délután keresek valami elfoglaltságot. Ha rendesen lefeküdnék aludni, éjjel fent kukorékolok.
Amúgy ha időben végzünk délután egyet szunyálok, este 7re pedig megyek győrbe, PH! autós tali lesz a honda klubból Amolyan kisebb összeröffenés.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
veterán
-
flymi
addikt
Egész éjjel huppogtak a discoban. Ilyen időben még a kutya sem akar kimenni pisilni, hát nekem sincs túl sok kedvem dolgozni menni...
-
demars
addikt
válasz kiezTe90 #33696 üzenetére
Tegnap reggel haza értem, tusoltam aztán 8 ra mentem cimborámhoz. Du 4 kor jöttem haza. Tusoltam, bólintottam egy órát majd készültem az esti autós talira. De azt lefújták mert esett az eső. Így vissza feküdtem
Reggel 5 kor ébredtem, nem -bírtam tovább aludni. Azóta ismét fent vagyok. Délelőtt főzés, netezés, regenerálódás van. Délután egy kazán füstcső csere, kémény javítás. Este két sör és alvásAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
kiezTe90
senior tag
válasz demars #33697 üzenetére
Na ez nálam kizárt. Én hazaértem, 8kor lefeküdtem mondtam asszonynak 1kor kelltsen fel. Hát mint aki 1 percet sem aludt. Én egyszerűen nem bírom magam lekötni annyira, hogy ne aludjak el. Az a baj utána meg este elalszom, és olyan hajnali 2-3 körül arra kelek hogy majd éhenhalok, meg álmos sem vagyok... Mindegy most éjszaka hallgattam az esőt, meg a dörgést (imádom a vihart)
Már így 7 év után egyre jobban megvisel visszaállni az éjszakából.zeon.hu Te is nyomtad szombat éjszaka? Ilyen szar időbe is?
Egyre többször egyetértek Thanosal...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest