Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Bakker, egy percet sem bírtam aludni.
Reggel időben útra kelek, elintézem a dolgaimat aztán megpróbálok műszak előtt picit aludni.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Na lement az első éjszaka, mindjárt jöhet a második.
Imádom az éjszakát, de tegnap annyira fáradt voltam majdnem elsírtam magam.
Hazafele vezettem a lámpánál megálltam és beszundítottam. Rámdudált a hátamnál lévő arra "riadtam" meg. Kb az ágybafekvés után 10 másodpercel már KO volt...Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Holnap déli 1-kor kezdődik a műszak.
De még nem tudjuk, hová megyünk#?*@&!
-
veterán
válasz fant0mi #33866 üzenetére
asszem.
Egyik volt melóhelyemen volt egy emlékezetes eset, mikor betévedt a céghez egy csapat munkavédelmis. A hír gyorsan el is terjedt, csak a raktárba nem. Ahol egyébként 99%-ban minden szabályt betartottak, csak pont akkor sikerült raklapon magasba emelni valakit egy targoncával valami anyagért -
demars
addikt
válasz Pulsar #33867 üzenetére
Sajnos ez nálunk bevett szokás. Van ugyan emelő kosár, de azt macerás felszerelni, idő igényes. Igy nálunk is mindig csak raklapra állnak a mókusok.
A munkavédelmis meg a haját tépi.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
flymi
addikt
válasz demars #33869 üzenetére
Mikor még én is az üzemben dolgoztam, egyszer leltár alkalmával engem is így akartak felemelni a tető alá. Mire kijelentettem, hogy az menjen fel, akinek két anyja van és otthagytam a műszakvezetőt. Kerestek egy félkegyelműt, aki felment helyettem. Ennyi.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
demars
addikt
Jogos. Igazad volt, én se szívesen "engedem". Mondani is szoktam nekik, hogy ez tilos, hagyják abba, mert szabály ellenes. Meg hozzáteszem, hogy én most megyek mert dolgom van. Aztán csinálnak amit akarnak. Én szóltam nekik.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
zeon.hu
nagyúr
No, mindjárt indulunk Törökbálintra.
Raktár, utána az áruház is állítólag, szóval hosszú műszaknak tűnik#?*@&!
-
WOT-H-A-C
veterán
Jó estét az Uraknak! Fő a kv.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
-
flymi
addikt
Holnap szóbeli, pénteken szájseb. Jeee!
Hétvégén meló helyett táppénz./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
demars
addikt
válasz Pulsar #33885 üzenetére
Hát igen, panelbe nem sok gép kell
Javaslat?? Az lenne persze, csak ugye tudni kellene, hogy milyen eszközre van szükséged. A minőséget meg kell fizetni, de nem szükségszerű a legjobb, legdrágább gépet megvenni. Te tudod, hogy mire használod majd, évente hányszor, stb.
De ha tudok, szívesen segítek neked!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
szalai56
senior tag
-
szalai56
senior tag
válasz Pulsar #33883 üzenetére
Bocs, hogy bele vauzok, de át kell gondolni. Én Honda párti vagyok, de most vettem Staus fűkaszát, mert ez is elmegy 4-5 évet és utána már nem biztos hogy tudnák füvet nyírni. (66 éves leszek addigra). Persze van egy benzines HONDA motoros fűnyíróm mellé.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
demars
addikt
válasz szalai56 #33888 üzenetére
Hatalmas a választék, jól mondod, át kell gondolni.
Mire használná, mennyi a keret, később cserélné e vagy most szeretne egy megbízható "örök" darabot?.
Én is szeretem a hondát, de be kell látni, hogy elég drágák a kis gépeik. Ahogy írtad is van olcsó alternatíva, pl strauss, MTD, Al-Ko, Hecht,Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
veterán
szalai56, dehogy vau, minden véleményt szívesen olvasok
Egy hyundai fűkaszáűt javasoltak nekem. kb 25e forint.
Persze, én nem vagyok egy nagyipari felhasználó, egy 1000nm-es telekre kell, és ott sem mindent ezzel nyírni, mert van gyűjtős fűnyíró. Árokpark meg ilyenek.
Csak márkát megfizetni nem akarok, de szívesen rááldozok pár "zöldhasút" hogy hogy minőségibb legyen a cucc[ Szerkesztve ]
-
szalai56
senior tag
válasz Pulsar #33890 üzenetére
Én most cseréltem le az 5 éves Tescos fűkaszát, de télen megcsinálom (2500 egy karburátor, ami kell bele). Így most lesz egy csere darabom, de én szeretem ha mindenből 2 db-om van. Természetesen a Honda fűnyíró mellett megvan a régi MTD-m de már csak a hegesztés tartja össze.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
zeon.hu
nagyúr
Most indultunk haza.
Ha jól számolom, pont le fogom késni a buszt és a következőre kb 1 órát várhatok Debrecenben.
De jó...#?*@&!
-
veterán
válasz zeon.hu #33894 üzenetére
Mondjuk nem tudom milyen autóval, vagy mivel vagytok, én a sajátomat mivel nem egy pálya autó (1.4 benzines peugeot 206) nem is nyomom neki, 110-es tempó, amit kényelmesen megy, felette már szenved. De ezzel a tempóval sosem tudom tartani a waze ÉVI időt, mert az átlag sebesség sokkal magasabb mint az én sebességem.
szalai56 Köszi, logikus gondolatmenet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs