Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
Sziasztok! Kezdő felhasználó vagyok,egy kis segítséget kérnék.Vásárolnék de nem tudok,mivel a Buy it now! gomb megnyomása után ezt az üzenetet kapom:
"This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.You are unable to bid on or buy this item because:
You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account. We encourage you to register with PayPal - it is the fast, easy and safe way to pay. Register with PayPal | Already have a PayPal account?"
Paypal accom természetesen van. Szóval mit-hova-merre írjak esetleg,hogy vásárolni tudjak?
.::> <::.
-
kaller1
veterán
Köszönöm szépen,sínen vagyok....
-
kaller1
veterán
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy angolos,meg nem is volt még olyan,hogy egy eladótól több terméket vettem volna.Ezek pontosan mit jelentenek?
We Offer Combine Shipping Discount for purchasing multiple items!
First item will be charged for original price and shipping
Deduct GBP1.00 / AU$2.5 / US$2.0 for each additional item
Combine Shipping Discount is only eligible when payments for the items are made together and items to be shipped out together (please wait for our invoice for combine shipping discount)
If you are interested in bidding/purchasing any of our other items ending at a later time, please contact us to hold shipment and include all items in one shipping.Három terméket vásároltam,de a "Review payment details" alatt semmiféle kedvezményt nem látok,mindenhova az eredeti postaköltség van beterhelve.Két napon belül kell fizetni,ilyenkor az eladó küld egy kombinált számlát,vagy én írjak ez ügyben valamit neki?
-
kaller1
veterán
Sziasztok!
Az alábbi problémába futottam:XY eladótól rendben megjöttek a cuccok,mentem is az ebay-re feedback-elni,erre a következő dolog fogad:
eBay Note: This user is no longer registered on eBay.
We are unable to add your Feedback for 1 transaction
Here's why:
Item xxxxxxxxxx was not found because:
This item number does not exist.
Or you have already left feedback.Egy ilyen eladóról van szó:
Positive Feedback: 98.7%
Feedback score: 29740Most mit csináljak? Ilyenkor mi van?
-
kaller1
veterán
válasz Yushchenko #5752 üzenetére
Most nekem is problémám van egy eladóval.A 4 gigás SD kártyájára csak 512 MB adatot lehet feltenni,annak ellenére hogy a gép 3.7G-nak látja(mondjuk az is kevés).Mindennek a tetejében a kaspersky azonnal kiszúrt egy AutoRun.inf fájlt a kártyán,ami Worm.VBS.Autorun.r vírussal volt fertőzve. 5-6 napja ezt a tényt jeleztem az eladónak,de semmi reakció nem jött vissza.
Meddig várjak még? Adjak neki negatívat és megjegyzésként írjam bele mindezt? Akkor már válaszolni fog?.::> <::.
-
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
Létezik,hogy van olyan eladó aki egy másik regivel a saját portékájára licitál,hogy felverje az árat?
-
kaller1
veterán
Kaptam egy levelet az ebay-től,lefordítaná nekem veleki hogy mit óhajtanak?
"Mutual Withdrawal Request for Item #xxxxxxxxxxxxxxx - Response RequiredWe are contacting you about the following item: xxxxxxxxxxxxxxxx
The seller, bestselleried tells us you have mutually agreed not to complete the transaction (e.g. because you returned or are returning the item for a refund or because there was a misunderstanding) and has requested a credit for their eBay fees.
Please respond by Jul-28-2008 so eBay knows whether you have made this agreement.
Please note: Both you and the seller will still be able to leave feedback for each other regarding this transaction.
Thank you,
eBay"Alatta van 2 link: Item URL és Dispute URL.
Az egésznek annyi előzménye volt hogy fizettem paypal-on,de az eladó nem fogadta- unclaimed- volt a státusza a címének.
Aztán egy idő után kaptam Tőle egy levelet hogy álljak el az üzlettől,ha nem gond(?).
Töröltem a paypalos kifizetést,és adtam neki egy pozitívat....Amúgy minimális összegről van szó..::> <::.
-
-
kaller1
veterán
válasz kaller1 #5946 üzenetére
Respond-olni kell,most melyik vonatkozik rám
How would you like to respond?
I agreed not to complete this transaction and/or return the item.The seller will be eligible for a refund of their eBay fees.
We have not made an agreement to cancel this transaction.The seller will NOT be eligible for a refund of their eBay fees.
-
kaller1
veterán
Egy eladótól többször is rendeltem fixáras termékeket,soha semmi gond nem volt.Rendben volt minden,oda-vissza mentek is a pozitív értékelések.Legutóbb,mikor rendelni akartam: Hungary-Not specified..... Gondolom kis hazánkból érhette ilyen,vagy hasonló atrocitás és inkább kizárta az országot a listájából....
-
kaller1
veterán
Levelet kaptam attól az eladótól,aki vírusos fake memkarit küldött,és akinek már 2x írtam reklamáló levelet,dispute van folyamatban,hogy "Please leave feedback for eBay item....."
Most tényleg nem tudom,hogy sírjak-e vagy nevessek....::> <::.
-
kaller1
veterán
válasz kaller1 #5981 üzenetére
Közben 2 levelem jött az ügyben a paypaltól:
"Your payment has been refunded
xxxxx has issued you a full or partial refund for your payment.""Dispute Closed:
This email confirms that your dispute with li zhenlong is now closed.Either you have reached a resolution with the seller or the dispute has
been open for more than 20 days.Thank you,
PayPal"
Ezzel egy időben a feedback listáról is eltűnt az ipse terméke(még nem értékeltem).
Akkor most visszautalja a pénztl,és ezzel lezárult az ügy?
-
kaller1
veterán
válasz Darth_Revan #6041 üzenetére
Nem hiszem.Nekem is "lógnak" pár pozitívval,de sehol semmi....
Más:
Már 5 nap eltelt a dispute zárása óta,de a pénzem még nem kaptam vissza...Ez normális dolog?.::> <::.
-
kaller1
veterán
Ilyen eladó is van:
"We will NOT FALSIFY GOVERNMENT DOCUMENTS AND WRITE THE ITEM AS A GIFT, OR MARK AS A LOWER VALUE."
Hogy most ebbe neki mi a jó.....::> <::.
-
kaller1
veterán
Az EU-n kívülről érkező használt műszaki cikkre is van vám+áfa?
-
kaller1
veterán
Megint belefutottam egy érdekes eladóba...Vettem valamit 10 dollárért,a szállítás free,kifizettem,jött is a szokásos megköszönő levél az adatokkal,aztán 3 óra múlva ezt küldi az eladó:
Hello there,
I am sorry that this listting is not for ebay buyer,the actual price with
shipping is $40 USD,will you buy it?
Lehet ilyet csinálni? Nekem nem ér plusz 40 dollárt,most mit csináljak? Ezzel becsapva érzem magam....::> <::.
-
kaller1
veterán
Visszaküldöm? Szerintem fel sem fogja adni.... Ez most olyan,mintha én utalással eladnék valamit 5k-ért,és miután megjött a pénz,mondanám a vevőnek,hogy sorry még kellene mellé 20k...
A cucc az kellene,végül is már kifizettem,paypal számla is megvan.Gondolom jogilag neki kötelessége ezen az áron is elküldeni,vagy rosszul gondolom?.::> <::.
-
kaller1
veterán
Na jó csak érted egy olyan eladótól aki 1300+ feedback pozitívos,és nem ma kezdte az ebay szakmát nehogy nekem kelljen már megkérdeznem,hogy "Te,ez biztos ennyi?"
Én ha meglátok valamit ami kell,leütöm és 5 perc múlva már ki is fizettem.Várom a csomagot,ha az jött amit rendeltem akkor megy a pozitív és ezzel le van zárva részemről a tranzakció.
Azt abszolút nem szeretem ha már ilyen levelezésbe kell kezdeni,mert egyrész az angol nem az erősségem,másrészt mikor bajom volt és írtam,még válasz sem jött az eladótól...
Most akkor hogy-smint írjak neki(angolul),hogy az ne legyen sértő és meg is értse?.::> <::.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest