Új hozzászólás Aktív témák

  • Yushchenko

    őstag

    válasz 1010 #5742 üzenetére

    Így van ahogy leírtad, és mindenkinek ajánlom, hogyha pl nem jön meg a cucca, és az eladó kéri, hogy várjon még 1 hetet vagy akármennyit, soha ne várjátok meg, hogy lejárjon a protection time. Nyissátok meg a nyílvános vitát, és ott folytassátok. Nekem a mostani történetem viccesebb.
    Megismertek egy barátságos kínait ebay-en, több dolgot is vettem tőle, amivel gond volt egyből refund-olt. De ugye ebay unalmas, mert nekem több kellett a termékéből, és nem akartam állandóan licitálgatni. Írtam neki, megegyeztem egy vételárba, és elutaltam a pénzt.
    Általába nagyon hamar megjönnek a csomagjaim, általába 1.5 hét. Ezért 2 hét után amikor nem jött meg, írtam neki egy barátságos mailt, hogy mikor adta fel, és hogy esetleg nem felejtette-e el a biztosítást. De onnantól már nem válaszolt mailre.
    Vártam 2 napot és megnyitottam a nyílvános vitát PayPal-on. Érdekes módon még aznap válaszolt a panaszomra, konkrétan azt, hogy "várjak még 1 hetet, és ha nem jön meg refundolni fog". Vártam, nem jött. Erre írtam hogy akkor mostmár visszautalhat, de nem válaszolt. Ekkora lezártam az ügyet megoldatlannak és a PayPal-osoknak leírtam részletesen a dolgot. Kb 3 nap múlva úgy találták, hogy engem illet a pénz, és visszautalták.
    Ami nagyon fontos. Terméket visszaküldeni(főleg keletre) SOHA! Sokat küldtem már, azt hittem csak egy valakivel szívtam meg, de nem, letagadja, nem tudsz mit csinálni, és bukod a félig hibás terméket és még a feladási költséget is.

Új hozzászólás Aktív témák