Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz xcvbxcvb #80119 üzenetére

    Ott van egyértelműen a képernyőn a jelölő négyzet amikor fizetsz, ha a kérdőjelre állsz ki is írja és a szerződési feltételek közt is írva van Shipping and Delivery rész,
    For a smooth delivery and peace of mind, We strongly recommend that customers purchase shipping guarantee during the checkout. In the event that your package has a shipping issue, Gearbest will send you a replacement package free of charge. If the item is no longer in stock, a refund option will be offered to you.
    Any orders that do not have shipping guarantee will not be the responsibility of Gearbest and the customer takes full liability for their package during the shipping process.

    Persze ezeket el kellene olvasni a vevőknek, amikor regisztrál valaki és csak bejelöli hogy elolvasta a szerződési feltételeket, pedig nem tette, akkor már nem az adott cég felelőssége a tudatlanság.

    De nem igazán akarok ezzel a témával foglalkozni, a GB topikban is anno leírtam hogy nem nyavalyogni kell, hanem olvasni a szerződési feltételeiket mielőtt egy adott helyről vásárolunk. Aztán ha nem felel meg benne valami, akkor ott nem költeni a pénzt. Náluk amióta megalakultak ez így volt leírva, csak azok csodálkoztak akik kihagyták ezt részt.
    Írtam engem is átvertek, de nem a szerződéssel, egyébként mindig fizetem a szállítási biztosítást, de nem csak náluk, ahol van ilyen ott mindig

Új hozzászólás Aktív témák