Új hozzászólás Aktív témák

  • kapcs-ford

    őstag

    NA ez a nem semmi!

    ''Eladtam'' egy laptopot egy csávónak aki szépen kéri hogy küldjem ki az anyjának nigériába persze ez az átcseszősdi. Jelentettem is az ebay-nek, másnap kaptam választ hogy nagyon sajnálják az esetet és rá 2-3órára már törölték is a user-t és vissza is kaptam a költségeket az ebay-től.
    A user 0-feedback volt, gondoltam ha valaki átesik a paypal/telefon filteren akkor az rossz ember csak nem lehet. Rosszul gondoltam.

    Másnap ebayen feladtam megint a laptopot és aktiváltam hozzá a filtert hogy legyen legalább 2 feedback-je. Még aznap este eladtam a gépet és ismét egy átcseszősnek aki most az apjának akarja nigériába hogy bmeg mindakettőt. ENNEK is 0-feedback-je van!
    Hát mondom ez nem igaz, ismét jelentés ebay-nek hogy aktiválva volt a filter és mégis ez történt (szokásos email,fejléc másolat az ígéeretes nigéria üzletről).
    Erre egy flegma választ kaptam az ebay-től hogy vegyem azt tudomásul hogy megnézte a beállításaimat és ott nincs aktiválva ''min 2feedback-je legyen'' szűrő és blablabla, hogyan tudom aktiválni azt.

    Most válaszoltam neki hogy azért álljon meg a menet, hülye azért nem vagyok.
    A beállításomban nincs aktiválva de külön hírdetésekre viszont tudom aktiválni és aktiváltam is!
    Mikor feladtam másodszorra akkor jópárszor visszaellenőriztem sőt megnéztem azt hogy ha most visszaraknám eladásra akkor ugyanúgy ott lenne aktiválva ez a filter is mivel már előzőleg aktiválva volt.

    Ja a user még mindig aktív és próbálom terelni ameddig nem törlik mert ugye ha érzi a genya hogy vesztve az üzlet akkor benyom egy negatívot.

    Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák