Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz Gabesz1019 #10600 üzenetére
mivel az ár+posta nem haladja meg a ~25USD-t nem valószínű, hogy egyéb költséged keletkezne (áfa, vám).
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Gabesz1019
senior tag
-
wwhy
veterán
válasz Gabesz1019 #10602 üzenetére
1. nézd meg az adatait/visszajelzésést, hány százalékos
2. igen, utána, így műxik az ebay
3. nem, rendes kártyát is lehet regisztrálni[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Bottor
csendes tag
Sziasztok!
Mit jelent a sat & sun?
-
Gabesz1019
senior tag
Még lenne egy kérdésem. Ahova az van írva, hogy: Szállítási költségek ingyenes akkor csak a vételárat küldöm el és ő már küldi is a terméket?
Tehát ha egy telefon töltő 6 euro akkor elküldöm a 6 euro-t és jön a csomag?
Lehet, hogy ez most h*lye kérdés volt, de gondoltam inkább megkérdezem.
-
ludsimon
veterán
-
Bottor
csendes tag
'Angolul csak annyit tudok hogy excuse me, de ez is Franciául van'
-
Winner_hun
titán
válasz Gabesz1019 #10607 üzenetére
Nézd meg hogy hozzánk is ingyenes-e, mert van hogy csak helyileg ingyenes, külföldre nem.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Gabesz1019
senior tag
válasz Winner_hun #10611 üzenetére
Például a töltő amit néztem, azt írja, hogy: Szállítási költségek: Ingyenes- Németország
Átváltom Magyarországra és akkor is ingyenest ír.
-
wwhy
veterán
válasz Gabesz1019 #10612 üzenetére
akkor jó lesz.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Szeretnék rendelni egy ilyen hangszórót az eBay-ről és a kérdésem az lenne, hogy mennyi vámot fogok én fizetni erre?
Illetve ha van más költség ia a szállításon kívül, azt is mondjátok.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
wwhy
veterán
Megérkezett HU-ra az elméletileg 35USD-ként feladott 135USD-s csomagom, állapota "vám elé állítva". Ezek szerint nem csúszott át Vagy csak duma volt, h feladja 35USD-ként vagy kiszúrták mert meghaladja a 22USD-t. Holnap telefonálok, majd kiderül. Miért épp a mai hétfőre esett az ünnep
-
Boha
aktív tag
rendeltem fülhallgatót, + is nyertem a licitet, átutaltam a lóvét
van még valami teendőm ilyenkor ?
hol tudom majd + nézni hol jár a csomag ?
és hol tudom meg mikor adta föl a csomagot ?
vagy írjak neki valami üzenetet vagy ő reagál majdOBORZIL
-
XtreemX
csendes tag
Sziasztok!
Megerősítettem a bankkártyám a 4 jegyű kóddal és validate-eztem paypal-en. Most hogy tudok vásáolni ebay-en? Mármint hogy tudok pénzt rakni a paypal számlámra,mert jelenleg azt írja hogy 400 forint van rajta(rárakta a díjat amit levont korábban).
válaszo(oka)t előre is köszönöm
-
Flexy90
senior tag
válasz XtreemX #10623 üzenetére
érdekes, nekem azt vissza is utalták a számlára
nah mind1.
ha össze van kapcsolva a paypal a kártyáddal akkor nem kell rá utalni a pénzt, le fogja vonni a számládról, mint amikor kártyával fizetsz.ebayen vásárolsz, beírod a PP jelszódat ahol kérik, és le is vonja a pénzt, adják majd az instrukciókat
szóval no paraXiaomi Fan
-
L.T.
aktív tag
válasz XtreemX #10623 üzenetére
Van PayPal topic, illetve az első öt találat elég jól leírja a PP használatát. De az előttem levő 2 kolléga a lényeget elmondta .
[ Szerkesztve ]
-
XtreemX
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
És bocs amiért nem olvastam el az elejét a topicnak,csak iPod-ról internetezek,és itt annyira nem könnyű a böngészés...
Még azt szeretném megkérdezni(erre nem találtam választ) hogy OTP-s Junior Visa electron kártyám van(nem dombornyomott,de van a hátulján 3 jegyű kód). Honnan lehetek biztos benne hogy levonja majd magától a bankkártyáról a pénzt az ebay? Mert félek hogy megrendelek valamit és ha nem vonja le akkor nem tudom mit csinálok. Eljárást is indíthat a srác akkor ellenem akitől veszem,ha nem tudok majd fizetni,emiatt félek.
-
XtreemX
csendes tag
-
h0o2a7j6
tag
Valaki megtenné, hogy lefordítja nekem ezt a szöveget?
gugli transzlét nem áll a helyzet magaslatán.shipping cost,the cheapest that i've found and i reckon the best option is a secure letter (up to £500's,signed on delivery and with a tracker) at the cost of £8.34 to hungary.you could go cheaper,but from my experience it is betta to get the secure one.items do go missing once they reach continent.so if you still up to a deal,plz let me know and i'll get this posted today once i have the payment in.it'll be with you witihn next 10 days according to Royal Mail.
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Immy
őstag
Üdv
Ne kövezzetek meg, hogyha már előttem 100-an feltettek hasonló kérdést
Iphone-t nézegettem ebay-en és nagyon sokat találtam nagyon jó árban.
(kiválasztottam, hogy available Hungary + top seller)100$-ért is van 1-2
[link]
[link]Szerintetek mi a buktató? Tudna valaki ellenérvet azon kívül mondani, hogy lehet hogy karcos illetve gyenge már az aksija?
Immy
[ Szerkesztve ]
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Flexy90
senior tag
válasz h0o2a7j6 #10630 üzenetére
a legolcsóbb szállítás amit találtam, az a "secure letter" (£500 értékig, ajánlottan, nyomkövetéssel), az ára £8.34.
lehetne olcsóbb, de szerintem ez a legjobb megoldás, mert biztonságos és nem veszik el a csomag.
ha neked ez így rendben van, akkor szólj, és amint megkapom a számlámra a pénzt, aznap postázom.
10 napon belül oda ér.nem szó szerint fordítottam, de a tartalom ugyan az
Xiaomi Fan
-
juliabrilke
veterán
Szép napot!
Lenne egy kérdésem.
Egy nagyobb értékű terméket rendeltünk Amerikából. (~600$) Kifizettem és a tulaj beírta, hogy a csomag úton van. Azóta nem érem el. Ez még nem is lenne gond, de nem adott tracking numbert.
Ma meg kaptam egy másik termékkel kapcsolatban felszólítást, hogy fizessek.Kifizetni addig nem tudom, ameddig a másik nem érkezik meg. Viszont akkor pénteken tiltani fognak.Kérdésem: foglalkozik még velem majd az ebay, ha a másik eladó átvert? Vagy mivel tiltva leszek (szerintem), akkor már nem érdekli őket?
-
Winner_hun
titán
-
Flexy90
senior tag
válasz juliabrilke #10634 üzenetére
Próbálj haladékot kérni az eladótól, akinek még nem fizettél, írd le, hogy hogy jártál!
Azt nem írtad, hogy amit nem kaptál meg azt mikor adták fel..
Ha már eltelt kb 3hét indíts egy dispute-ot PP-en.Xiaomi Fan
-
juliabrilke
veterán
válasz Winner_hun #10635 üzenetére
Ez lenne a második. Állítólag 11-én adta fel. A másik termékere március 20-ig kaptam haladékot.
-
tomyka74
senior tag
üdv!
magyarázza el vki , hogy a fenébe tudok vásárolni az ebay-ról lécci?
ja és ne verjenek át és az sem baj ha meg is kapom amit vettem
amugy nem értem , hogy a francba merik az emberek megadni a bankszámlaszámukat, annyi rosszat hall az ember, pláne a világ másik részére! -
wwhy
veterán
válasz tomyka74 #10638 üzenetére
ez most komoly
0. regisztrálsz a PayP-en, kártyaszámot, NEM bankszámlaszámot
1. regisztrálsz, licitálsz vagy vásárolsz
2. fizetsz
3. ha nagyobb biztonságot akarsz, akkor kérsz tracking number-t, olcsóbb termékeknél ezért +pénzt kérnek
4. várod a postást
5. a francba, nem teszel fel hülye kérdéseket, olvasol a neten[ Szerkesztve ]
-
XtreemX
csendes tag
Úgynézki megnyerek egy aukciót. A postázási költség elég drága(12£) tekintve csak egy kis ps3 játékról van szó... A szállítás "Royal Mail Airmail (Small Packets)". Ez megfelelő? Mármint megbízható szokott lenni,bízhatok benne hogy megérkezik a csomagom?
-
wwhy
veterán
135/35-ös sztori vége:
a csomag vámmentesen megérkezett, ma hozták ki. Azonban nagyon érdekes: nincs rajta Custom declaration formanyomtatvány (!) csak egy A4-es lap felére nyomtatva a címem+a feladó, illetve még vonalkóddal a tr.nr. Az egész egy szép közepes Panasonic dobozban; Az oldalára jól becsomagolva+összehajtogatva, fel volt ragasztva az ebay-es számla, a 135-ös rendes összeggel, de szerintem nem vették le. Maga a csomag bontatlannak tűnik, lepecsételve, h vámmentes.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
törölt tag
Március elején vásároltam egy ebay-es boltból egy procit, ami taiwan, hong-kong és németország érintésével másfél nap alatt, egy hétvégén már budapestre is került. Azonban a DHL-es tracking number alapján azóta is minden nap vámolják. Vajon húsvét előtt még hozzám is eljut majd? Az ÁFÁ-t elvileg a csomag átvételkor a futárnak kell majd kifizetnem. Értesítést viszont nem kaptam, hogy gond lenne a csomaggal. Máskor nem szokott ennyi ideig tartani a vámolás... Hm, legalább szólnának ha gondjuk van.
szerk.: A vámhivatal a gyorsposta halála.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz juliabrilke #10648 üzenetére
Egyelőre nem tervezek ilyen akciót...
Csak vannak olyan ügyesek, hogy megoldják. -
Stanley-B.
őstag
Valakinek vették már vámfelügyelet alá a rendelt cuccát?
Nekem igen, egy 200 ezres csomagom, amit "szakértő" meg fog vizsgálni és dönt arról, hogy megkapom e avagy sem (na vajon melyik lesz...).
Ha nem fellebbezek 10 napon belül (ami természetesen nem ingyen van), akkor már meg is semmisítik a csomagom = lenyúlják a vámosok és vígan élnek vele, amíg bérgyilkost nem fogadok.Valakinek volt hasonló esete? Ha valaki tud megoldást mondani arra, hogy megkapjam a csomagom (amire elég csekély esélyt látok), ne kíméljen, fizetek neki 50 ezret, komolyan
Ja a csomag tartalma egyébként telefonok, véleményük szerint "formatervezési mintaoltalom" megsértésének gyanúja merült fel, tehát nem vetik meg az ingyen telót.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Cooler Master NR200P
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Seagate 8TB kulso hdd USB 3.0
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest