Új hozzászólás Aktív témák

  • bubuska10

    senior tag

    Na hát csak hogy valami pozitívat: az EA FC-s karrierem eddigi legjobb WL-jét mentem, 2 meccsem is lett volna a 11 winért. :D Ugye eddig ilyen 0-6-okba kezdtem és vérpisálás volt a 6 winért is, vagy kvaliból be se tudtam jutni. Volt egy meccs, ahol 7-1-re vezettem, de kidobott a szerver. Most nem érdekelt, sikerült megőrizni a hidegvéremet, csak játszani akartam egy jót. :) Sztem ez a legfőbb kulcs, h bármilyen igazságtalanság van, ne gőzölj be a következő meccsre. A 20 meccsből most csak 2-nél éreztem azt h jobb az ellenfél nálam. Végre elkezdtem érezni a játékot.

    Olyan sok középhátvédet próbáltam már, de tényleg gold Van Dijk a legstabilabb belsővédő. A BL-es Osimhen meg kurva jó, pont ilyen csatárt kerestem Hamm mellé.

    A TOTY-t én is akartam kérdezni. Idén gusztustalanul szerencsés nyitásaim voltak (TS Ronaldinho, 93 Hamm, Ramires), ezért én is félretettem a pakkokat, hátha dob egy TOTY-t is. :D Akkor nem most pénteken, hanem a jövő héten érdemes majd nyitogatni a pakkokat? Mert elvileg most csak a csatárok jönnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák