Hirdetés
- EAFC 25
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz ezoltan #57715 üzenetére
Lényegében tökmind1 melyik akkukábelt dugod be először. Balance boardnál érdemes a főkábel (fókabél) bedugásával kezdeni, hogy az akkuk közti feszkülönbség ne a vékonyabb balance vezetéken egyenlítődjön ki. De az is elvisel kb. 2-3A-t.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Baku
aktív tag
válasz ezoltan #57715 üzenetére
Én is mindig fordítva csinálom.
Szetintem semmi jelentősége, ugyanis addig nem történik semmi, amíg utasítást nem adok arra, hogy mit is csináljon. Mindössze kiírja a csatlakoztatott akkuk feszültségértékeit.....
Ha úgy akarom elinditani a kiválasztott feladatot, hogy a főkábelt elfelejtem csatlakoztatni, akkor visít mint az újévi malac ..... -
Baku
aktív tag
válasz ezoltan #57727 üzenetére
Köszönöm!
En sem vaagyok mindig mindenben ennyire precíz peti, de az is zavar, ha összevisszaság, káosz van a cuccok között, és szállitaskor meg össze-vissza kalapálják egymást ....
A lökést (mert az is kell hozzá) hogy belevágjak a projectbe, az adta, hogy rábukkantamHárom ok, amiért csábító lett, és ami miatt ajánlom másoknak is:
3 különböző méretben választható a táska,
Szivacsbéléssel ellátva alul, felül, középen,
A középső vastag szivacs gyárilag előre perforált négyzethálósan, csak ki kell nyomkodni a megfelelő négyzetes hasábokat, és kész.
Egyedül a karok X szárát vágtam ki sniccerrel, mert az hülyén nézett volna ki "lépcsősen" kinyomogatva .... -
kriszbon
őstag
válasz ezoltan #57791 üzenetére
Hajaj, de még mennyire sok tud lenni, mikor cirka 100 rugó tízszeresét elvertem már BG/GB/Tomtop/Aliexpress/stb oldalakon ilyen "baromságokra".
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
molnigee
aktív tag
válasz ezoltan #57869 üzenetére
Biza sok a 350
Armattan setup, 369gÉn úgy érzem, nem megy rosszul, sőt szerintem sose mentem még ilyen jót: Armattan freesytle
Ezt tényleg nézzétek meg, ez egy vadállat
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Peaceliker
addikt
válasz ezoltan #57869 üzenetére
Hát igen, 205g os build mellett az
De sajna ma nem repült vmi beállítási nyűgje van még
Amúgy bus, freestyle buildben nem nagyon van súly spórolás, a tehetetlenség miatt lehet vele szép íveket húzni meg stb. Csak bivaly motor kell rá.
Viszont sosem fognak ezek olyan szűken fordulni, mint egy könnyű build. Verseny gépek mert ezért könnyűek általában, meg tehetetlenség nagy ellenség ott"Oh my Goa'uld!"
-
molnigee
aktív tag
válasz ezoltan #57951 üzenetére
X6B furat ja kicsi, én ollóval szépen kivájtam pár perc alatt
EV800, formázd le a kártyát, nekem volt hogy a fájl szerkezetet nem komázta, vagy ha volt rajta valami más.Nekem is folytatódik a pech széria, MrSteele moci elhagyta a c-clippet, a harang meg elrepült a csába, miközben épp egy diveból jöttem volna vissza földközelben, így masszív becsapódás lett a vége. Ami durva, semmi nem sérült, kivéve hogy 20 percig kerestem a harangot.
Akinek van felesleges c-clipje és alá való bigyula, az írjon rá, nem szeretnék rá 3 hetet várni...
Eza típus kellene C-Clip---
MJX Bugs 3 75$, ha kell valakinek éppen
H6 meg 8.99$--> http://dronearena.hu/ <--
-
Teréz Atya
senior tag
válasz ezoltan #58073 üzenetére
Hát igen, a flipp az egyik legparasztvakítósabb trükk.
De pl. szemben állva nekifutásból tolni egy barrel roll-t és nem ütközni, no ekkor már ürülnék, mint majom a farkának.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Geller72
veterán
válasz ezoltan #58277 üzenetére
Ez jobban átgondoltnak tűnik, mint az eddigiek. És azéért a 2306-os motorral megnézném, mit tud. .
A 600mw sem kevés, 1.5km-et írnak rá, azt nem tudom, hogy mennyire tudja, de nekem a 200-nak mondott, de net szerint 400 felett mért cuccom 800-at tudja, ez meg elvileg 600-as, szal sztem az 1km-t stabilan tudja, az meg elég bőven, ha komolyabban is el akarsz tekeregni némi padlót tolva. . Nekem sem a max táv a lényeg annyira, hanem a stabil jel szarabb terepviszonyok közt. Legutóbbi otthontartózkodásom alkalmával egy valamikori cross pályára mentünk ki és hát nem igazán szeretik az ilyen "katlanos" terepen ezek a holmik, ha alacsony a magasságod.Ez most 100 euró alatt van, ha össze akarnám raki, árban nem hiszem hogy sikerülne.
220-as gép létére a 327 gramm akku nélkül 4mm-es lappal nem annyira szar.Ez meg a kisz drágaszág. Szó szerint. . De piszkosul tetszik. . 230-as. .
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz ezoltan #58322 üzenetére
Az AFHDS 3-mal jönnek az új Flysky távok is.
Amúgy nekem semmi bajom a dizájnjával, ha ergonomikus lesz, akkor miattam lehetne ezerszer randább.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Saccco
nagyúr
válasz ezoltan #58402 üzenetére
Összesített van: RC modell földön, vízen, levegőben
(#58400) thenameless:
Ebből látszik, hogy a Silverware igen jó a whoop osztályra.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kriszbon
őstag
válasz ezoltan #58435 üzenetére
Én már csak a kinézete miatt sem venném meg, még akkor sem ha kávét is tud főzni.
Ez annyira randa, hogy ha ránézek ríhatnékom van isten bizony, ezek azt gondolják ennek a sok lököttnek mindegy hogyan néz ki, úgy is megveszik(és milyen igazuk van).Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz ezoltan #58576 üzenetére
Azt én úgy értelmezem/tem hogy a Buzzer 5V-ra kötni a külön akkut, de annak jelet is kell kapnia hogy aztán megszólaljon, de ha nincs ami jelet adjon mert mondjuk lecsúszott az aksi, akkor mitől szólalna meg?
Vagy valamit nagyon félreértek.Na igen hogy meg tud lazulni a csatlakozó, de pl. ezeknek az aksinak a csatlakozója csak lötyög, egyszerűen nagyobb a furat is bennük, a csatlakozó ház meg kicsit kisebb.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz ezoltan #58581 üzenetére
Ami nekem van, az biztos hogy nem csinál akkor semmit, csak világít a led rajta hogy feszültség alatt van a Buzzer.
Kötöttem FC 5V-ra a jelkábelt, adtam neki közös testet, de akkor sem, amit linkeltem azon nem csak annyi alkatrész van ám mint a képen, hanem hátsó oldalon IC-k feszstab stb.
Van másmilyen is, aminek 5V kell, de az meg jelkábelen kell hogy kapjon jelet hogy megszólaljon, vagy kapcsoló vagy nyomógomb.Nem tudom melyik fajta lehet olyan ami aksi lehúzásra jelezne.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz ezoltan #58597 üzenetére
Oké, köszönöm.
Peaceliker:
Ez 0603/19kkv-s motor és 31mm-es propeller.
Úgy megy 20g alá, hogy vettem hozzá műanyag vázakat (-5.3g) és ha kell leveszem a canopyt (az nem tudom mennyi kb. 1.5g).
De vettem Bwhoop75-ös vázat is. Abba belemegy a 6os motor is és ki tudom próbálni 40es proppal. Mondjuk az a váz +1.8g, de a nagyobb proppok miatt jó lehet, csak sztem a motornak lesz sok azt meghajtani.Viszont a 21-22g-od nekem nem tűnik túl valóságosnak. Az hogy jön ki?
De ha úgy összejön, akkor annak durvábbnak kell lennie, mint az enyém.[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz ezoltan #58711 üzenetére
Hmm.. akkor lehet el sem passzolom a V-tail 210 DVR kameráját, mert igaz hogy FPV képet pocsék minőséget produkál, de a DVR felvevő része nem igen marad el a te felvételedtől [link].
-
belakiraly
tag
válasz ezoltan #58714 üzenetére
A kisebbik quadom nekem is hasonlo formaju. Arra gondoltam, hogy TPU-ból kéne nyomtatni hozzá tokot, és abban is lehetne még partizánkodni valami puhább szivaccsal.
AMDaZERG_1: Tudom, a split köré aztán építettem egy nagyobb gépet, ezt a csodát a kisebbik kapja a hátára
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest