Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    válasz kriszbon #61655 üzenetére

    De most csitt csak halkan, mert egy multkoriban tönkrement F3 Acro vezérlőbe próbálok lelket verni, és úgy látszik felmászott a legújabb iNAV.

    Valami volt vele, már nem is tudom pontosan mi(talán 2x bootolt vagy nem tom) még a régi először megjelent 1.9.0 iNAV volt rajta, ami már elismerte/felismerte a hamisított magnetokat HMC helyett QMC-k az utóbbiak.
    De ez még szerintem ilyen tesztpéldány lehetett, mert Teréz Atya mikor rábukkant hogy kiadták ami kezeli ezeket a Magnetokat, azonnal felraktam.
    Azóta is az volt fent, de nem volt teljesen rendben vele minden.

    Aztán frissíteni akartam de nem engedte magát, majd nagy nehezen az Stm bevetésével ráment de úgy sem működött, mikor configurátorral nagy nehezen elindult a Flash, félúton megállt és attól kezdve tégla lett.
    Vagy 2 napig küzdöttem vele, de az istenért sem lehetett vele semmit csinálni.
    Így félretettem vagy jó egy hete, most hogy nem lett melóm a másik gond miatt, gondoltam előveszem.
    Kapásból elsőre Stm indításával nyitottam, és láss csodát elsőre látta, majd felraktam az új progit vele, de azzal nem indult a Configurátor, így azzal is felraktam ami elsőre hiba nélkül sikerült is.
    Ráadásul el is indult a configurátor, kíváncsi leszek meddig tartja meg a progit, mikor jelentkezik valami hiba.

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák