Új hozzászólás Aktív témák

  • heavygrip

    aktív tag

    válasz Segal #1117 üzenetére

    Értem. Én komolyan az elején (amikor kijött a játék) le voltam döbbenve azon,hogy day 1 kiadnak egy bugmentes, mindenféle meg magyarazhatatlan okokból kilépő mentes közel hibátlan játékot. Voltak benne kisebb elbagatelizálható hibák,pl az a ketrec (18x vittem ki a játékot,folyton a ketrec fölött utaztam,de nem érdekelt mert nem szól bele a játék menetbe.), de ami most az update2 óta van lelombozó. Most küldött egy videót a komám,hogy egyetlen egy darab IMP-be bele engedte a létező összes lőszert és nem döglött meg. Nem hatott rá sem a láncos sem a blood punch....ergo,nem tudott tovább jutni.

    Itt most ha jól veszem ki a dolgokat akkor az összes "kör alakú fejlesztést" kéne megvenni? Ahol a map, a rakéta vagy fagyasztás stb fejleszthető?
    Igen, pontosan.
    de még így is 15 sentinel kristály kéne hozzá és ugyan biztos nem vettem észre 1-2 darabot a....
    Megtalálható az összes a pályákon, pont annyi van amennyi kell, ez az "érme" amit a sentinel ad át neked. A kristály az ami életet, pajzsot, lőszert ad, 6 féle képességgel: mágnes, tovább égjenek a nagy dögök.... stb., ebből a kristályból 3 van a fortressben,9 a pályákon elszórva.) Egyébként a pálya végén,vagy a mission selectnél meg tudod nézni hogy mi hiányzik.
    Hogy állsz a mostani eventel? Nekem pont tegnap lett mrg a retró dobogó a retró revenantal :DDD

    They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.

Új hozzászólás Aktív témák