Új hozzászólás Aktív témák

  • VANESSZA1

    őstag

    válasz jozsi252 #2169 üzenetére

    A helyzet nem ilyen egyszerű.
    Ennek az oka, hogy furcsa üzenetek jelennek meg az applikációban már felszállás előtt is. Pirosból lett kettő új pesten és egy két vidék nagyvárosban is lett ilyen hely.
    Piros: Korlátozott zónák. Ezekben a zónákban, amelyek pirosnak tűnnek a DJI GO alkalmazásban, a felhasználók figyelmeztetést kapnak és a repülést megakadályozzák. Ha úgy gondolja, hogy jogosult a korlátozott zónában való működésre, kérjük, forduljon a flysafe@dji.com vagy az Online feloldáshoz .
    Kék: Engedélyezési zónák. Ezekben a zónákban, amelyek a DJI GO térképen kék színnel jelennek meg, a felhasználók figyelmeztetést kapnak, és a repülés alapértelmezés szerint korlátozott. Az engedélyezési zónákat felhatalmazott felhasználók feloldhatják a DJI-hitelesített fiók segítségével.
    Szürke:Magasság zónák: A magassági zónák szürkén jelennek meg a térképen. A felhasználók figyelmeztetéseket kapnak a DJI GO-ban, vagy a DJI GO 4 és a repülési magasság korlátozott.

    Magyarul ha Pécs belvárosában szeretnék fotózni, videózni duplán kell engedélyt kérni. Ez már nagyon nonszensz.

    [ Szerkesztve ]

    Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

Új hozzászólás Aktív témák