Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz LordAxwell #1153 üzenetére

    Nos, amikor sikerült nekem a következőképpen oldódott meg.
    Androidos tabletre telepítettem egy fake gps progit, azon beállítottam egy USA pontot, utána indítottam a gépet. A távhoz raktam a tabot persze előtte. (P4). Indítottam a Dji Go appot. Megvártam, míg átállt, ennek általában kellett némi kis idő, nem azonnal történt. Többször megnéztem és amikor ok volt, akkor szépen kikapcsoltam mindent.
    Azután rácsatlakoztattam a 6S-t a távra, indítottam a gépet és az appot. Nekem a P4 esetében NEM kérdezett rá, mint általában ahogy olvastam, több dji gépen, de FCC módban maradt. Sajna mostanában nem volt a Phantomra időm, de ha most hazamegyek ismét előveszem, mert már csak az akkuk miatt is kell egy töltést csinálnom, és ha lesz időm repülök is vele. Akkor megint ránézek. Ahogy nézem, azóta, mióta én utoljára repültem, jött ki újabb firma, megflashelem és megnézem, azzal is megy e. Én sem akarok egyéb hacket, mondjuk ha egy moddolt konfig fájl lenne csak az ára, az még beleférne nekem is. Nekem nem a táv miatt kellene, hanem szinte mindig olyan terepviszonyok közt kell repülnöm, hogy kell a kakaó.

    Más eszköznél rákérdezhet az újabb indításnál, hogy megváltoztak a regionális adatok, akarod e menteni (amikor érzi, hogy megint EU-ban vagy) na arra kell nemmel válaszolni és nem leokézni.
    Fake gps appok közt is vannak kamuk, meg kell keresni a jót. Nekem kb az ötödik lett a jó.

Új hozzászólás Aktív témák