Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    válasz DanielK #1127 üzenetére

    Fanatec analóg kézi, minden más játékban perfektül működik.

    H-s váltóval együtt használom, ráadásul 720 fokos kormányelfordulással, úgyhogy egy tempósabb részről érkezve egy visszafordítóhoz (pláne ha enyhén íves a féktáv, lásd német szakaszok) esélytelen hogy bármelyik gombot megtaláljam.

    De akkor is jól jön ha menteni kell a helyzetet, mert a kedves navigátor hülyeséget beszél, és pont megtolja az orrát a kanyar közepén. Akkor már hiába rúgod a kuplungot, hátsókerekesnél is kéri a kézit.

    Azért bosszantó, mert a játék megjelenésekor tökéletesen működött, utána egy patch-el elszúrták (érthetetlen miért) de legalább egy trükkel vissza lehetett hozni (átállítottad egy gombra a kéziféket, egy szakaszt csak elindítottál és miután visszaléptél a menübe újra visszatehetted analógra és működött), aztán a legutóbbi bug-os frissítésnél megint nem volt használható, de már vissza sem lehetett állítani. A hétvégén próbaképpen újra elindítottam és működött, bár tudomásom szerint nem is volt nagy patch. Tegnap akartam menni a fórumos bajnokságban, erre megint behányt.

    E nélkül nekem játszhatatlan... :( Sajnos csak ritkán tudok leülni játszani, mástól kell elvenni azt a kipaszírozott órácskát és rohadt frusztráló ha e miatt nem lesz belőle semmi.

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák