Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Eddig nekem is nagyon tetszik a cucc, pedig én utoljára Colin rally-val játszottam igazán , tehát az se ma volt.
A "normál" futamokra egész ráèreztem , egyedül a rallycross nem akar összeállni. Mindig hülyére vernek a médium ellenfelek. A fèkkel vagyok bajban, mintha kevés volna a fèkező erő. Na majd gyakorlom.Viszont ezen a Racenet -en (legalábbis a stabilitáson ) még van mit hegeszteni, mert karriert egész délután nem tudtam elindítani, mert nem volt elérhető a Racenet.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
atomeec
senior tag
válasz mcwolf79 #102 üzenetére
Nem jó hírek, még 27 perc van a letöltés befejezéséig Nagyon kíváncsi vagyok, biztosra vettem, hogy megveszem, még ha negatívak is az első visszajelzések, meg szülinap is lesz meg hétvége...muszáj volt
Azért remélem összességében nagy bajok nem jönnek elő, kicsit hanyagolni szeretném az első részt már. -
atomeec
senior tag
Hát. Szerintem tök jó lesz ez, ha javítgatják majd az apróságokat. Lehet videókártya drájvert kell frissítenem vagy nem tudom, mert mikro-szaggat...(és még nem panaszkodott rá más). Navigátor néha üvölt, nem értem miért (csak nem a fülesem megy tönkre), FFB nagyon bejön így elsőre, hiányolom a Steam Workshop-ot (nem olvastam utána még), le fog kötni pár hónapot biztosan
-
PuMbA
titán
1.1 Patch, de még semmi különös
[ Szerkesztve ]
-
atomeec
senior tag
Friss dájverrel jobb, de azért az esős pályán nagyon durva, hogy 40 FPS alá is bekínál (plusz a szaggatás), muszáj lesz lentebb adni
Fogom élni, ha hagy az asszony Első "event" 2. hely, elsőre nekem több mint jó, majd idővel alakul, de hozza azt az érzést, mint anno az első rész. -
PuMbA
titán
Medium grafika?
(#111) atomeec: A mai játékokban a beállítások között már egyre kevesebb különbség van, mint régen, szóval lentebb adás a legtöbb esetben nincs. Inkább felesleges és pici javulások vannak nagyon magas grafikán, hiszen el kell adni a VGA-kat, aki erre rákap, de a mostani játékokban én nem sok grafikai tartományt látok. Régebben nagyobb különbségek voltak a beállítások között, ma szinte semmi.
[ Szerkesztve ]
-
atomeec
senior tag
-
PuMbA
titán
(#113) atomeec: Én Dirt Rally 1-et Low-Medium grafikán játszottam jó sok ideig, majd vettem VGA-t és aztán High-Ultrán. Játék közben, tehát ha ugye a vezetésre koncentrálok minimális a különbség, azaz atmoszferikusan se adott semmit a jobb grafika, tehát ugyanúgy éreztem magam játék közben. Nem ámultam el többször a grafikán. Amikor az indulás előtt az autót mutogatják, ott nagyobb a különbség. Szóval bátran lehet lejjebb venni a beállításokat, ha nincs meg az fps, senki nem marad le semmiről
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
1440p-n az RTX 2070-en kell azért visszavenni rendese a fix 90-100FPS-hez.
Vagy az élsimításokat nagyon alapon hagyni... Sokat kér a játék gépigényileg, azt kell hogy mondjam. Persze okkal. Amúgy a bloom effektet majd szedje ki mindenki, rettenetes, olyan mintha minden tereptárgy, ember, autó világítana tőle mint a Dirt2-ben 10 éve.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
Nekem HIGH-on nem szaggat egyáltalán. Gép az adatlapon!
(#115) PuMbA: Azért az arnyékok nem tudom hogyan vannak megcsinálva, de nálam kockás ultrán, és minden fullon van az egyben... Hiába állítok is bármit. Az egyről beszélek.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Gratulálok a B csoporthoz meg a spanyol szakaszokhoz...
1 óra egy szakasz...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Igen így néz ki.
(#120) PuMbA:
Tudom, vertem is dirt 1-ben a gépet B csoportot hülyére...
De azért az durva, hogy kanyar előtt fékezel ( rwd, b csoport) a kocsi keresztbe b@ssz@ magát, mindegy mennyivel mész, 20-al, vagy 100-al a force feedback meg egyből csavarja ki a kezed...
Nem akarom elhinni, hogy egyenesen tartott kormánynál már dobja a seggét...
A másik meg lábújheggyel nyomom a gázt, egy szinten és kanyarban pörgök mint buzi a melegvizes lavórban... B csoportról beszélünk. Mert mikor padlón nyomom oké, egy fenevad, de állandó sebességnél is pörögjön, úgy, hogy épp hogy érintem a pedált azért ezt hagyjuk már...Úgy tudtam időd menni vele, hogy a medium gumit cseréltem softra, meg 2 pótkereket raktam be. De akkor csak 10-ből 5-öt pörögtem. Amúgy meg 10-ből 11-et.
Gyári értéken van a force játékban, ahogy megálmodták.
A creditre is van megoldás. Daily eventet kell menni és kapod a lóvét. Mentem 2 szakaszt, 2 különböző kocsival és nyertem keményen 35k kreditet. 70k a javítása a kocsinak... Szuper.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Sub-ZeRo #121 üzenetére
Nálam 40%-on van a force feedback, mert a gyári érték biztosan túl erős, hiszen a kormányom felrobban és traktor hangokat ad ki. A másik amire figyelni kell, hogy Group B-nél nem szabad egyszerre erősen fékezni / gázt adni és kanyarodni, hanem szeparálni kicsit a kettőt. Nekem se megy mindig, de ha eltalálod a ritmust, akkor jól lehet vele menni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tudom, B csoportnál a ballábféket hanyagolni kell. Úgy kell menni mintha igazi autóban ülnél.
-
PuMbA
titán
"A másik amire figyelni kell, hogy Group B-nél nem szabad egyszerre erősen fékezni / gázt adni és kanyarodni"
Javítás: több esetben még gyenge gázt adni és fékezni sem szabad Szóval úgy játszok, hogy szépen lefékezek egyenesben tartva az autót, majd kanyarodok fék és gáz nélkül, majd pedig ha a kanyar után majdnem egyenesben van az autó akkor adok gázt csak. Ha oldalt áll az autód és gázt adsz, akkor nagy eséllyel kipörögsz, ezt kell elkerülni. Most a Dirt Rally 1-ben így 5-20 másodpercet adok egy szakaszon az Elite Championshipben az AI-nak Egy kis gyakorlás és menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
n3m3r3
tag
SLI támogatás az új 419.17 driverben.
-
snecy20
nagyúr
Azt amúgy jól érzem, hogy a hardcore Dirt Rally-sok nem fogják az első részt lecserélni erre?
A vezetési szabadságra, és a nehézségre gondolok. Ahogy az első rész szakaszait szinte milliméterre pontosan be kellett tanulni, ha a maximot akartad hozni. Itt nem kell, elsőre végigmentem a 6x12 szakaszon úgy hogy összesen 1x lett csak defektem és szintén egyszer ütköztem nagyobbat. A Dirt1-ben ez is összejött, mondjuk úgy 1 évnyi gyakorlás után. Amúgy jó időtöltés a játék, szép is, de nem egyenesági leszármazottja az első résznek - nagy sajnálatomra. Inkább egyfajta összegyúrt WRC-Dirt1-Dirt4.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
GalaHU
őstag
Nekem iszonyúan bejön, sokkal jobban irányítható mint az elődje. Nem könnyű, de nagyon koncentrálva mindegyik autót be lehet vinni a célba! Még az M3 és a Hókotró is vezethető.
Az mondjuk gáz, hogy 4k 60fps-t el lehet felejteni 1080ti/8700k kombóval Ultrán. High-ban okés, de ezen még csiszolhatnának...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
guftabi96
addikt
Nos "kikölcsönöztem" a játékot. G27-tel borzasztó a FFB. Hogy érdemes beállítani? Nagyon nagy ffb lyuk, az egész mintha nem is lenne túl fürge, nem érzem az autót stb. Az egész játékot tönkreteszi számomra
Remélem lehet valamit kezdeni vele. Ha nem, akkor meg uninstall, az ára meg marad a zsebemben.#KeepFightingMichael
-
törölt tag
Pár óra játék után azt kell mondjam, nagyon odatették magukat a fejlesztők. Végre remek multi van benne, gyönyörű a grafika, tele van kocsival és pályával, plusz jön majd az első rész tartalma is. Már most félek, mennyire elveszek majd a tartalomban.
-
fagy53
nagyúr
Kösz, hogy ezt leírtad. A DiRT4-gyel még nem volt dolgom, de a többivel napi szinten játszom, az etalont, az RBR-t is beszámítva. Mindenképpen megveszem a DR 2-öt, de egyelőre várólistás marad és előbb a Dirt1,2,3-at egészítem ki a 4-gyel.
A DiRT Rally 1 furán viselkedett a töréseknél, egy komolyabb incidens sem hozta ki a sodrából, simán ment tovább az autó. A DiRT szériát kivéve más rallis játékok érzékeltették a vezetővel, hogy az autó már nem olyan mint volt az ütközés előtt, az RBR sokkal kisebb puffnál is kivezetett a versenyből!
Mi a helyzet a DR 2-nél ebben a tekintetben? A DR1-nél egy padlógázas sziklázás a görög szakaszon pl csak időveszteséget jelentett... más kérdés, hogy egy ártatlannak tűnő padkázás kis tempónál is DNF ( Monte-Carlo). -
törölt tag
Most csak úgy magától event rewardként kaptam majdnem kétszáz cr-t, ez mi lehet? Csak a karriert toltam.
-
snecy20
nagyúr
Ha Monte Carlo-ban lezúgtál a szakadékba akár gyökkettővel is, akkor jó hogy DNF.
DR2-ben még igazán nem sikerült megrongálnom az autót. Toleránsabb mindenképp az első résznél, ami kinek jó, kinek nem, bár ez adódik abból is hogy érezhetően tömege lett az autóknak, kabaréba illő bukfencek meg szaltók nincsenek.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
A lengyel szakaszok amúgy baromi hangulatosak!
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Enton
addikt
Ilyen "képbelasulást" eddig egy videon sem láttam:
Esetleg valakinél hasonló?
De eddig nem panaszkodott senki ilyesmire."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
fagy53
nagyúr
Nem az a baj, hogy szakadék és DNF, hanem az, hogy valós helyzetben még az autó sem sérülne meg..
Az, hogy érezhetően van tömege az autónak, jó hír, mert a fenti bukfenc itt már nem történne meg.
Kösz!PuMbA: "Köze nincs az 1,2,3-hoz és a Rally-hoz sem." - na ezzel kíváncsivá tettél...
Köszönöm a választ -
atomeec
senior tag
Minimumon is akad...kihúzva a kormányt és a váltót tökéletes, 40 FPS is tökéletesen jó...lenne...egyik helyen azt írták, ha megy a játék és úgy dugja vissza, akkor jó, de nem vagyok hajlandó...remélem valamilyen foltozás majd megoldja, akárkinél is legyen a gond (videó, Windows vagy maga a játék...).
Hiába akár a 200FPS+ (minimumon), akkor is olyan mintha 20 lenne...[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Hogy törne le a keze annak, aki ilyen sűrűn ültette a fákat az Ausztrál pálya mellé
Brutál lett a játék. Állítgatni kellett sokat, hogy nekem megfeleljen. 20% deadzone a kormányon brutál volt, nem is értem. A Gépigénye magas, de szép. Furcsa, de szép a kép. i7 3770s+RX570 -el FHD High+Ultra vegyesen, shadow low, és a élsimítások nullán., így Vsync mellett fix 60 mindenhol. Sokat kellett tesztelni, mi mehet ultrán, mi nem.
Ha az élsimításokat elkezdem variálni, brutálisan esik az fps, high-ra kell mindent rakni, de érdekes, mert szerintem úgy rosszabb a kép.
Még próbálgatom.havri
-
PuMbA
titán
"így Vsync mellett fix 60 mindenhol"
VSync egyáltalán nem ajánlott már 3-4 éve, mert késlelteti a képet és ezért az irányításod és a monitoron történtek nem teljesen egyeznek meg AMD-nél Enhanced Sync, NVIDIA-nál Fast Sync van. Kapcsold ki a Vsync-et vagy használd azokat és egyből érezni fogod, hogy közvetlenebb az irányítás, mert nem késik semmi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest