Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz kali #7158 üzenetére

    a különbség az hogy nem vizionálok. 5G elindul ez évben ha tetszik hanem. kb 3év mire normális lefedetsége és telefon is lesz 5G-re .
    Digi elindul ez évben ha tetszik ha nem. és igen 13éven belül garantált hogy lesz 5G-s szolgáltatás a Digi-nél, ez nem vizió tény. ahogy az is hogy 2019-ben elindul a digi mobil.
    más kérdés hogy lehet-e a kábeles szolgáltatásbol levezetve téynként kezelni azt hogy a top2-be is bekerülhet a digi ha a verseny társak telekom telenor vodafone nem reagálják le a digi piacralépését már az első percben, hanem csak évekkel késöbb lásd telekom flip mire kijött már kb nesze semmi fogd meg jol lett.
    Az amit te viziónak hivsz, abban benne van egy nagyon nagy HA , és ez azt jelenti, hogy Ha lereagálják árképzésben idöben tehát maximum 1honapra rá a digi indulására az árakat, akkor nem történik meg 13éven belül amit irtam hogy a top2 lesz., De HA nem reagálják le nagyon rövid idön belül ezt akkor igen nagyon nagy a valo szinüsége hogy meg fog történni , igen ok-okozat , sima következtetés nem viziónálás ez.
    mint irtam 2dolgon múlik.
    1. mitreagál a mostani 3 és menyni idö alalt.
    2. digi mit tesz.

    mi az oka hogy leáltak a digi fttb egyes részein az optikázások
    invitel bekebelezése. kertes házak stb-kbe viszik nagy üzemben az optikát és veszik át az inviteleseket digi-sekké ez az oka, meg hgoy nincs elég ember ha lenne akkor mehetne párhuzamosan.
    de kérdés az hogy egy meglévő efi aki igy is fizet vagy uj efi melyik fontosabb pénzügyileg.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák