Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz wwenigma #4146 üzenetére

    ezt a Digi tönkre fog menni stb-t már évi 1x mindig kiirja valaki,
    az a baj hogy enm értik meg, hogy amég a telekom-vodafone-telenor mind azonnali megtérülésel dolgoznak hogy minél elöbb legyen tömve a befektetök szebe.

    addig a digi hosszutávban gondolkozik nem 1-2éven belüli megtérülésre megy hanem 5-10évesre.

    ez a nagyon nem mindegy persze profit orientált cég a digi is, de nem arra megy hogy 1éven belül ferrari emg luxus villa legyen minden Digis befektetöknek, hanem inkább 5-10év, nagyon nem mindegy.
    amég a másik 3 kb lehuzza az embereket addig a digi nem és mégis van bevétele, jah és mégis adnak neki hitelt pedig ha sok hitele van akkor elvileg nem lenne hitel erös hgoy kapjon ujjabat egyidö után, de mégis kap, nah hgoy is van ez? amég kap addig az látszik hogy jo az üzleti model és üzleti tervük mert a bankok megelölegezik ezt hitel formájában, amivel fejelsztésre tudnak befektetni,

    bezsélnek itt jelekröl emg miegymásrol és? igen szerintem hamarosan indulni fog, vannak rolla jelek és enm csdak rádiohullámu jelek, és nem az nmhh oldalűán lévö jel hanem ügyfélszolgálati jelek is.

    jah és ahogy irtad van 30mhz-e ha az eddigi 10mhz-et csak 100e tudja ahsználni máris 300e nél vagyunk de 300e mikor is lesz? uindulás elsönapjűn bemegy 300e ember és köt szerzödést nah az vicces lenne , de ezt aki komolyan gondolja az hülye.

    trec12
    miért is?
    szerinted mi az amit irtam ami egyszerü?
    k-sok papir munka , itteni engedély ottani lakoközösségi engedély iylen appir oylan papir, ezek igen is idöbe kerülnek, megjön a szálitmány késikk a szálitmáyn 3hetet , stb ez mind idö, ez nem megy az egyik percröl a másikra de ez már több mitn 1éve elkezdödöt, nem mondom azt hogy a végére ért , valami amit eleht fejelszteni böviteni az soha enm ér a végére, de már tarthat ennyi idö alalt egy olyan állapotban hogy indulhasson akár januárban már.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák