Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz MasterMark #11644 üzenetére

    Sokkal inkább ezt a dumát kéne abbahagyni, hogy 5 ember az állomás tövében, vagy a 10. kerületi panelban 20 méterre az anetnnától naponta tolja be a 14/5-ös méréseket, és váltig állítja, hogy nem lassul. Ez pont ugyanolyan fals duma, mintha én naponta tolnám be az abalkomból az 1/0.5megabitet, és mondanám hogy lóf@sz lefedettség sincs budapesten. Ez amit csináltok statisztikailag nem releváns. A helyzet az, hogy továbbra is lófütty mennyiségű előfizető van, így megállapíthatatlan egy vagy két darab speedtest mérésből, hogy mégis mennyi előfizetőre oszlik a kapacitás, vagy ebből bármiféle következtetést levonni a jövőre nézve.

    A tényekről érdemes beszélni, ami 3MHz és az ahhoz tartozó maximális kapacitás. Ez fizika, nem pedig vágyálmok. Mint ahogy az 1800 terjedése is fizika.

    "Amúgy is most kell terhelni a hálózatot, hogy ne méretezzék alul később."

    Gondolod, hogy a hálózat méretezése a te speedtest méréseidtől függ? Nagy frászt. Attól, függ hogy mennyi frekije van, meg hogy mennyi pénzt tud elkölteni megfelelő számú állomás megépítésére. Súlyosan félreérted ennek a tesztek az értelmét, ha szerinted a hálózat (túl)terhelésére kívnáncsi a szolgáltató.

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák