Új hozzászólás Aktív témák

  • Dezsike

    tag

    válasz JuhTaM113 #50870 üzenetére

    Minden bizonnyal a probléma a torrentekben van amiket seedelsz. Ha jól látom a képen, több mint 20 ezer seeder osztja a torrentet (+ kb 3 ezer akik részben) és rájuk mindössze két letöltő jut. Mivel a letöltési sebesség is véges (sőt, a letöltő hardverének a sebessége is közbeszól), ha csak 200 seedertől tölt le az illető (ennél többtől ritkán szokott), T/UPC 120-as net esetén kb 75 kB/s fog jutni egyre, DIGI 200-as esetén 130 kB/s. Ha olyan torrentet seedelsz amit kevesen seedelnek de sokan töltenek le, esetleg te töltöd fel, minden bizonnyal meg fog ugrani a sebesség, de a teljes feltöltést így se biztos, hogy eléri - hacsak nem ugrik rá 30 letöltő a friss torrentedre.
    Esetleg még az lehet a gond, hogy a torrent egy olyan winchesteren (nem SSD) van amit folyamatosan terhelsz, így a fej csak nagyon rövid időre jut hozzá az adatokhoz, vagy a vezérlője a szűk keresztmetszet (pl. IDE vagy régi USB 2.0 vezérlő van mögötte, azokkal soha nem fogod tudni kihozni a 200-at, jó esetben 30 fog jönni).
    Ha tesztelni szeretnéd, a haladó beállításokban kapcsold be a uTorrent trackerét (ne felejtsd el forwardolni a portját, külön porton megy), készíts egy torrentet és kérj meg egy ismerőst, hogy töltse le. Így se valószínű, hogy 200-al fog átmenni, de lényegesen gyorsabban, mintha 200 seedertől töltené.

Új hozzászólás Aktív témák