Új hozzászólás Aktív témák

  • ludsimon

    veterán

    válasz MDanny #41414 üzenetére

    "Egyáltalán meg lehet úgy csinálni erre az oszlopra feszítést, hogy ne keresztezze más telkét?"

    Eddig is így volt, és a T-s alvállalkozók nem kértek semmilyen beleegyezést a telek tulajdonosoktól..

    "Van közvetlen átvezetési lehetőség a villanyoszlopról? "
    Nincs, egy kinti oszlopról jönne be, ami feltételezhetően T-s, mert az utca páratlan oldalán van a digi dobozai, illetve az áramszolgáltató fa oszlopai, a páros oldalon (ahol mi is lakunk) pedig gondolom csak a telekom oszlopai vannak. De nem hiszem, hogy ennyire szigorúan vennék, mint fentebb említettem gond nélkül kicserélték a légkábeleket, illetve beházták a koaxot ami azelőtt nem volt az oszlopon és semmiféle macera nem volt belőle.

    "Ha viszont ehhez használatba kell venni az utcai T oszlopot (mivel gondolom ehhez lett belőve a kerten belüli oszlop pozíciója és a villanyoszlop nincs feltétlenül egyvonalban a telefonoszloppal), akkor bizony az gond."

    Az a helyzet, hogy az utca másik oldalán van a villanyoszlop és azokon a digi dobozai, és az utcáról kb 100 méter optika kell befelé, szóval az utca végén lévő T-s oszlop kihagyása nem járható út.

    Lehet tényleg nem lehet bekötni ezen akadályok miatt? :(
    Új oszlopot nem fogunk leveretni, ezt nem is értem hogy találta ki....
    Mindegyik szomszéd idős, zsémbes vén f..., akik szeretnek minden apró dologba belekötni, szóval egy ilyen műveletre én bármit feltennék nem adnának engedélyt.

    Az egyetlen járható út, hogy a digi engedélyt kér a T-től, hogy használhassa áthidalásra a T-s utcai oszlopot. A magántelken lévő oszlop már szerintem nem lenne probléma.

    [ Szerkesztve ]

    undefined

Új hozzászólás Aktív témák