Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
válasz Flashget #40646 üzenetére
Nagyon köszönöm a körültekintő, figyelmes, segítőkész gyűjteményt.
Még a mai este alaposan át is tanulmányozom az egészet.
Természetesen amint végeztem,
majd referálok, hogy nehogy azt gondold, hogy egy hálátlan "kis júzer" vagyok.Ismételten csak a hálámat tudom kifejezni Neked.
További szép estét kívánok!szehhhh...
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
zsolt501
nagyúr
Jaj de jó, hogy az 500-as net csomag sebessége feltöltésben jó ha eléri a 90mbit-et, és letöltésben 250mbit... csak gratulálok ahogy ezt összehozták, még reklamálni nem lehet, de a sebesség hagy némi kívánni valót...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
nagyúr
válasz bferenc #40645 üzenetére
Nálunk novemberben kötötték be, szintén Érden, szintén T-ről váltva, és még sosem volt olyan, hogy nem publikus IP-t kaptam volna, DDNS-esek is simán működnek.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
TeeJay
félisten
válasz zsolt501 #40652 üzenetére
mit nem adnék azért a 90megabit feltöltésedért
nálam csúcsidőben 50 de hétvégén 30-50között bármi előfordulhat szinte egész nap
csak éjfél után lehet értelmes 100+megabites feltöltést látni reggel 8-ig kb...szóval szerintem te még egész jó helyzetben vagy
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nagyúr
válasz TeeJay #40654 üzenetére
Nálunk épp a feltöltés az, ami beton stabilan 200 környékén van. A letöltés ugrál 650-850 Mbps között.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Lathronos
őstag
válasz zsolt501 #40652 üzenetére
Örülj, hogy ennyit biztosítanak számodra, hisz 500/200 esetén a garantált 200/50 ami sokkal kevesebb. Ha azt hiszed ez szívás, kérdezd meg az ismerőseidet/kollégáidat akik Telekomos ügyfelek. Ők aztán tudnának mesélni. De én is, otthon 10/05 Telekom kábelnetem van , ahol a valós sebesség 1Mbit le/0.5 Mbit fel. Ez kb. 2002-ben volt elfogadható sebesség. És én ezért fizettem 7.000 Ft-ot havonta.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lathronos #40656 üzenetére
Bocs de hidegen hagy a Telekom, mivel nem ott vagyok előfizető...
Flashget Bizony nagyon nem kerek a szolgáltatás, alapvetően hidegen szokott hagyni a sebesség, de ma fontos lett volna, az az érzésem, hogy ha céges előfizetésem lenne akkor sem volna a helyzet itt jobb, mert alapvetően a hálózat kezd alul méretezett lenni, és bizony ez szépen kezd elhatalmasodni.
Az izgalmas lesz, ha a terhelés olyan méretet fog ölteni, hogy mindenki a garantáltat fogja kapni... Nembaj száguldunk 1000 megabittel a reklám szerint, a valóság úgy is más lesz...''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Lathronos
őstag
válasz zsolt501 #40658 üzenetére
Csupán arra próbáltam utalni, hogy vannak akik nálad sokkal rosszabbul jártak a nettel. Bár igaz, nem mindenki akar 2-3 TB-ot feltölteni 1óra alatt, és mivel esetedben gondolom biztonsági mentésről volt szó a felhő tárhelyedre így tényleg elvárható, hogy száguldjanak a bitek. Elvégre ha fizet valamiért az ember, azt kapja amit ígértek.
-
TeeJay
félisten
válasz Lathronos #40659 üzenetére
a lehetőség adott mindenkinek hogy DIGI területre költözzön
vagy ott építsen családi házat ahol van FTTH hálózatsenkit se érdekel hogy T-nél meg UPC-nél mennyiért mit adnak
DIGI-s előfizetőt az érdekli hogy x ezret fizet 500-1000megabitért és legalább a felét szeretné is kapniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lathronos #40659 üzenetére
Egy szinkronizálás sem feltétlen fontos prioritású, mert azt általában este szoktam csinálni, olyankor kevésbé érdekel a sebesség, de mikor meló miatt kell az már fájó pont.
Sajnos semmi értelmét nem érzem egy céges előfizetésnek sem, mert ha most nem tudnak valamit tartani azt cégessel sem tudnák, max ha saját optikát húzna a digi be nekem, de erre esélyt nem látok az elkövetkezendő pár évben.
Egy túlterhelt hálózat esetén csak a többi előfizető drasztikus visszavágásával lehetne a maximumot garantálni főleg csúcs időben.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
lajos0001
tag
válasz Lathronos #40661 üzenetére
És azt se felejtsük el, hogy nem a garantált minimumra kötöttünk szerződést, hanem egy 1000/200 névleges maxú csomagra, ahol teljes joggal elvárható, hogy ne a minimumot szolgáltassák, és folyamatosan e mögé bújva védekezzenek. Különös tekintettel arra, hogy bőven vannak olyan területek is, ahol felfelé is és lefelé is folyamatosan a maxot lehet mérni nagyjából bármikor. Sőt: 930-940 /216-218...
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
nálam Debrecenben minden a legnagyobb rendben van (FTTH)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz lajos0001 #40663 üzenetére
Van ahol kevésbé terhelt, oda kell költözni akkor. Egyebkent az ervenyes amit alairtal es elfogadtal szerződéskötéskor, abban pedig nincs emlitve allando maximalis sebesség csupan az elméleti maximum és a garantált minimum. Az a bérelt vonal ahol a kettő megegyezik. De az nem 4000/hó hanem egy 100-as szorzója van.
Sokszor ki volt tárgyalva.
Sokszor le lett irva.
Sokadjara is unalmas téma.
Szakadjunk már le róla.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
laciiiiiii
csendes tag
válasz TeeJay #40654 üzenetére
hello,
nálam a 13. kerületben...Népfürdő utcánál ugyan ez van...1000/200-as netem van...a letöltés minig fixen meg van, de a feltöltés kb. de. 11-éjfélig csak 30-50mega között...éjfél uán megy 100közelébe...éjjel 2-meg 160...hogy van ez? a hálózat terhelt vagy központilag korlátoznak? te merre laksz?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Doct or Acle #40667 üzenetére
laciiiiiii: terhelt a hálózat, mérj a DIGI mérőjével és jelentsd be hibára, feltuntetve hogy nappal terhelt a halozat es nincs meg a garantált minimum. Ha többen lesztek panaszosok, hamarabb léphetnek.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
laciiiiiii
csendes tag
válasz wwenigma #40669 üzenetére
de mit tudnak erre lépni? minden nap lemérem a digi mérőn és lementem , hogy 30 megás a feltöltés..., tehát a grantált sincs meg....ez jó alap a reklamálásra....
érdekes, hogy amíg nem vezették be a 200-as feltöltést mindig meg volt a fix 50 , majd a 100..., de amióta 200as van csak 30....nekem azrt fontos a feltöltés, mert streamelem svájcba a haveromnak a ktv csatikat. -
Gézengúz
addikt
válasz Gézengúz #40337 üzenetére
Miután emailben elhajtottak, hogy pingre nem vállalnak garanciát, ügyfélszolin is bejelentettem a dolgot, személyesen (direkt nem írok )hibát! Ma reggel hívtak is, hogy valóban tapasztalják a problémát, (ő már így fogalmazott), jővőhéten eszközcsere lesz a helyi fejállomáson!
Köszi az összes ( jó van az, mi a problémád vele, emberkének) -
Gejza1981
tag
válasz zsolt501 #40662 üzenetére
a céges előfizetésnek 2 előnye van:
1. a forumon nem tudnak belekötni abba amit írsz azzal a dumával, hogy lakossági ne dolgozzál vele
2. a garantált sebesség nagyobb, előbb lehet reklamálni:
DIGINet 500 Maximális sávszélesség: 500 / 200 Mbps Garantált sávszélesség: 200 / 50 Mbps
DIGINet Növekedés 500 Sávszélesség: 500 / 200 Mbps Garantált le- és feltöltési sebesség: 300 / 100 Mbpspersze árban van némi különbség: 4 500 Ft/hó vs 5 500 Ft/hó
(de egyébként simán lehet kötni céges előfizetést a lakosságira is, persze akkor az ár is és a garantált is megegyezik a lakosságival, csak cég lesz a fizető)
-
FNZ
őstag
hali!
régebben a dig 80/40-es csomagban voltam és a sok csomagváltozás miatt a 200/100-ba akartak rakni, de inkább a 100/100-ast kértem 3700-ért (csak hogy ne hozzanak nekem saját eszközt). tavaly július óta új csomagnevek vannak és már csak 3500 ft lenne ez az internet, de még mindig 3700-at számláznak. ez nóóórmális, hogy a régi áron adják?
-
Lin3Lord
tag
FYI már nem csak androidos eszközről nézhető a hazai Digi Online, hanem böngészőből is a www.digi-online.hu oldalon.
akkountvadasz
-
tomika
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata (Synology) NASsal?
Van egy DS215j NASom. Egy Telekomos lakásban, Telekomos routerrel gond nélkül működik, távolról a Synos DDNSel simán el tudom érni.
Szeretném a NASt áthelyezni egy másik lakásba, ahol viszont Diginet van. Ott képtelen vagyok beüzemelni a NASt.
Odáig eljutok, hogy a DDNS működik (nslookup OK, Syno honlapján is befrissül rendesen a külső IP), hálózaton belul a NAS a belső IP-vel elérhető. Viszont a külső IP-vel vagy DDNSel nem: se hálózaton belülről, se kívülről.
Szóval belső hálózatról belső IP-vel működik, külső IP-vel és DDNS-el nem.
Külső hálózatról külső IP-vel és DDNS-el nem megy.NAS fix IP-vel beallítva, firewall ideiglenesen kikapcsolva, a routeren port forward beállítva.
Tracert úgy látszik el sem jut a routerig.Ha visszaviszem a routert a Telekomos lakásba, ott rögtön működik minden. Sajnos a Telekomos routerrel nem lehet a Digis nettel tesztelni. Amúgy már 3 routerrel próbálkoztam (Tp-link, Vargalex, Linksys), port fwd beállítva stb, és egyikkel se jutottam tovább.
Kezdem azt hinni, hogy a probléma a szolgáltatónál van.
Találkozott már valaki ilyennel?
Ötlet, hogy mi okozhatja még a problémát?
üdv -
fxt-14
újonc
válasz fxt-14 #40623 üzenetére
Még mindig nem oldódott meg a port nyitás problémám...
Kikapcsoltam a tűzfalakat, be van állítva a portforward, mégsem nyílik az a port...
Állítólag diginél nem tiltják a portokat...
Pedig most már csak ez lehet... (vagy nem?)A routerem WAN IP címe,
és a kívülről látszó IP különböző,tehát ott van a diginek valami címfordító cucca, ami szerintem szűri a portokat.
Csak azt nem értem, ha megszakítom a PPPoE kapcsolatot, majd újra kapcsolódok, akkor kapok új WAN IP címet,
de a kívülről látszó IP címem
is megváltozik. Ezzel így nem tudnak IP címet spórolni, akkor meg mi értelme? -
tomika
aktív tag
válasz fxt-14 #40677 üzenetére
Pont ezzel van nekem is problémám, nézz át a Synology topicba.
#21753 kommenttől. -
fxt-14
újonc
A digi.hu honlapján alul jobbra van egy "írjon nekünk", ami egy online bejelentőt nyit meg, ide pötyögtem be a problémámat, a válasz a "Digikábel - Hibabejelentő"<hibabejelento@digikabel.hu> címről érkezett, tehát gondolom az is segít ha oda küldesz e-mailt.
Én azt jeleztem, hogy az otthoni hálózathoz kapcsolt egyik eszköz megfelelő működéséhez szükséges portot nyitnom. Ezt nem tudom megtenni, mert a tőlük PPPoE hálózaton kapott IPv4 cím (ami a routerem WAN IP címe, nem azonos a kívülről felderíthető (pl. a "http://www.whatsmyip.org" által jelzett) IP címmel.
Tehát a két cím közt van egy a DIGI tulajdonában lévő címfordító eszköz, amit nem tudok konfigurálni, így az akadályozza az adatforgalom szabad áramlását.
Kértem, írják meg, hogy mit kell tennem annak érdekében, hogy a saját belső hálózatomat a saját beállításaimnak megfelelően kívülről is elérhessem.Erre röviden azt válaszolták, hogy ma 14-től már publikus ip címet kapok a hálózatuktól, amit ellenőrizzek le.
Leellenőriztem, tényleg publikus, működik. -
TeeJay
félisten
válasz laciiiiiii #40668 üzenetére
fene tudja hogy mi ez
vagy sok előfizető van vagy tré a hálózat...vasárnap este 7-kor nálam
-
ftpuser
csendes tag
Próbáltam elérni a NAS-omat Telekomos netről az este FullHD filmet néztem volna róla online.
De szaggatott mint állat. Haza érve a DIGI-s 200/100 as net et tesztelve ha telekomos szervert választok akkor:
ha vodásat akkor
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz ftpuser #40685 üzenetére
mérni Dunaújvárosi DIGI szerverről, illetve Budapesti Telenor és Vodafone szerverről mérj
azok alatt van kraft és ritkán vannak terhelve. ott mindig többet mérek mint a Telekom szerverről.
vagy ott van a szelessav.net és a digi.hu mérőMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Móqska
csendes tag
Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni,mi lehet a probléma?500/200 netem van,telefonnal,amihez először kaptam egy zxhn h298n tipusú router,amivel működött is amíg egyszer meg nem adta magát.Akkor a digisek elvitték és húztak be még egy kábelt a telefonnak.Bejövő utp kábel a pc-be,megvan a gbites kapcsolat,de mivel szerettem volna megosztani a netet,vettem egy asus rt-n18u tipusú routert hozzá.Beállítottam de csak 100 megás lett a kapcsolat.Hoztam egy másik routert,tl wr1043nd v3,ezzel megint csak 100.Vissza az asus,másik géppel összekötve tökéletesen müködik,úgy,h semmit nem változtattam csak a 2 gépet cseréltem meg.Igen laikusként nem értem az egészet,h miért van ez így.Örülnék ha valaki megmondaná a megoldást h az én gépemmel is jól működjön.Vagy ennyire nem szeretik egymást?
-
TeeJay
félisten
válasz laciiiiiii #40689 üzenetére
hozzám ma jönnek, persze a szokásos körökkel kezdik mindig
mérni akarnak lakásban a kábelt átnézni
aztán mondtam a fickónak hogy pár hónapja a kollégájával egybe vadi új kábelt húztunk
a router bírja a gigabitet, mérhet a lakásban de semmivel se lesz jobb mint ONT-n
úgyhogy most telefonban kértem hogy mi lenne ha 1x az optikai hálózaton nézelődnének és nem az ONT után aztán azt mondták kijönnek valami műszerrel és ránéznek a jelerősségre vagy midélután meg jönnek mérni hozzám
kíváncsi leszek történik-e bármi fejlemény vagy marad minden ígyMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz laciiiiiii #40691 üzenetére
á semmi...
reggel hívtak mondtam hogy 3 után leszek otthon mert dolgom volt
3-ra hazaértem és láttam routerben volt egy restart fél 3körül és ennyi, kaptam is 4kor az sms-t hogy a hibát elhárították... aha mértem egyet és megint 60megabit volt a feltöltés max
szóval kb. kijöttek mértek az ONT-n, garantált minimum megvolt és mentek issebaj a szerelő mondta hogy jelentsem be havonta és előbb utóbb valaki fog kezdeni valamit az optikai hálózattal... szóval ma is csak a szokásos rizsa jött hogy a kábelt átnéznék meg mérnének lakásban de minek mikor az ONT-n sincs már meg a visszafelé 200megabit de még a fele sem
ha meg nincs elég kapacitásuk bővítség ne kamuzzák be hogy optikai kábelen lehet valahol hiba azért nem bírja a terhelést
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Azért írok, mert egy érdekes jelenséget tapasztalok, ami lehet hiba is, de nem tudom, hogy mivel lehet a probléma. Szóval, adott egy 100/100 Mbps kapcsolat, amire a Speedtest a következőt mérte:
Mellette van egy 150 Mbps sebességű Routerem, amin keresztül a mobillal és tablettel szoktunk néha netezni wifin, de a gép vezetéken kapja rajta keresztül a hálózatot.
A probléma a következő: Elméletileg 10-11 MB/s sebességgel tudnék tölteni mindkét irányban, és eddig semmi probléma nem volt vele, de most - úgy pár hónapja - egyre sűrűbben fordul elő, hogy le kell korlátozni a töltési sebességet úgy 9,5 MB/s körülire. Ugyanis ha már eléri a 10 MB/s átvitelt, akkor kb. öt perc után szétkapcsol a net, majd egy-két perc után újra visszajön, és ha ismét eléri a fenti sebességet, újra szétkapcsol, és ez ismétlődik a végtelenségig. Mintha nem bírná a tempót és megszakadna.
Viszont ha lekorlátozom 9,5 MB/s környékére, azt bármeddig tudja tartani. Félreértés ne essék, nem amiatt a fél mega miatt panaszkodok, ennyi is elég lenne, viszont mivel sok animét töltök le és fel is, ezért a megosztás miatt jó lenne, ha ki tudnám használni a teljes sávszélt.
Hallottam olyat is, hogy állítólag az is lehet a probléma okozója, hogy amikor bekötötték hozzánk a DIGI-t (Ez úgy 3-4 évvel ezelőtt volt), akkor még olyan kábelt húztak be, ami nem bír 100 Mbps-nél többet. Addig ez elég is volt, de mióta sávszélességet dupláztak, ezzel elértük ezt a határt, emiatt szakadozik. Ahogy hallottam, olyan kábel kellene, ahol már külön van az internet és a telefon, mert emiatt nem bír többet.
A másik lehetséges gond a router, pedig elméletileg 150 Mbps sebességűnek van írva (Tenda N150). Emlékszem, korábban egyszer már garanciálisan lett cserélve, mert akkor hibásan működött még korlátozás mellett is, és pillanatnyi szakadásokat okozott a kapcsolatban, a Diablo III meg folyton kilépkedett, mert nagyon érzékeny erre. Az újjal ilyesmi nincs, tudok játszani addig, amíg a sebesség korlátozva van, viszont így nem tudom kihasználni a sebességet.
Szerintetek mi lehet az oka? Én leginkább a routerre gyanakszom, hogy valamiért nem bírja a tempót, de amennyiben valóban a kábel a ludas és le kellene cserélni modernebbre, akkor bemegyek a DIGI-hez és beszélek velük. De előbb megkérdezlek titeket is, hátha tapasztalt valaki hasonlót. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
adika4444
addikt
válasz Vistaboy #40693 üzenetére
Hali!
Az a noname TendaMicsoda gyenge, ennyi. A csúcson járatást eddig bírta, kezdi feldobni a lábát.
A 150 Mbps csak a wi-fi tudása, jó az 70-nek is 40 Mhz esetén a router mellett...
A kábeles sebességet kell nézni, és ezen a 100 Mbps portok gyakorlatban 95-öt tudnak, ami nagyon a határa a routernek, illetve a benne lévő harmatos procinak.
11 MBps az 88 Mbps tehát már nagyon veri a határt.
Ha a wi-fi sebessége elég, de kábelen kell rendes akkor a legolcsóbb ajánlott ide a TP-LINK TL-WR1043ND v2.1 vagy V3 (mindegy melyik, lényeg v1-et ne), ennek már gigabitesek a portjai, és a proci meg a HWNat lehetővé teszi hogy stabilan vigye a sebességet.üdv, adika4444
-
Lathronos
őstag
Na én is beléptem hivatalosan is a DIGI előfizetők táborába. 100/50-es csomagom van, a Telekom 10/05-ös borzalom után ez maga a mennyország. Igaz a Huawei csodának köszönhetően a wifi 6/0.5-ös, de majd fizetéskor kap egy jóféle wi-fi routert.
-
trec12
addikt
Telekom: anti-Viber jön, először itthon
Igazán kíváncsi leszek erre a dologra!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #73820095 #40697 üzenetére
többször leírták itt már mások is, hogy olyan értékeket mértek és hasonlítgattok, ami így nem megfogható, hiszen nagyon sok tényező függvénye a wifi sebesség, nem csak az ont/hgw/router, hanem az ellenoldali eszköz, a beállítások és a környezeti tényezők is befolyásolják a sebességet.
a 300 Mbps a kapcsolat sebessége - lenne, ha tudná minden eszköz, ami kapcsolatban van egymással, illetve a beállítások is megfelelők lennének és a környezeti tényezők is engednék -, de az még továbbra sem a hasznos (mérhető) sebesség, utóbbi meg pláne sok tényező függvénye, hiszen a hasznos adatok mélyen csomagolva utaznak, mérésre csak a hasznos adatok kerülnek, de a kapcsolat elengedhetetlen részét képezi a szükséges körítés is - innen a kapcsolati és hasznos sebesség különbözete, sarkítva; a munkaállomáson lát valaki 72/150/300 Mbps kapcsolatot, de rámérve csak a töredéke lesz az érték, ami szinte bármennyi lehet, írhatnék sok példát, mondjuk 40/60/80 Mbps.
amennyiben a szolgáltatós eszköz 2*2:2 mimo képes lenne és tudna 300 Mbps kapcsolatot - de a legtöbb nem tud annyit -, még akkor is kellene hozzá az ellenoldalra egy szintén 2*2:2 mimo képes, 300 Mbps kapcsolatra képes eszköz, illetve megfelelő beállítások és környezeti tényezők, hogy a 300 Mbps kapcsolat adott legyen, de a hasznos (mérhető) sebesség még akkor is kérdéses, a befolyásoló tényezők függvényében pont úgy lehet nagy szórás, lehet mondjuk 80 Mbps, vagy kicsivel több, de akár jóval kevesebb is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest