Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz #67688960 #4008 üzenetére

    Én mailben igényeltem meg a 30MB webtárhelyet, el kell küldeni a kért felhasználónevet és a jelszót (mindkettő szabadon választott), ezzel tudsz majd FTP-re belépni. A webtárhelyed címe a w3.hdsnet.hu/"júzernév" lesz, FTP-n is a w3.hdsnet.hu-ra tudsz belépni. Statikus tartalom engedélyezett, amit a public_html mappában lehet elhelyezni.

    CWorm: vagy ugyanazt az IP-t kapja mindkét gép, vagy nem a WAN-ba, hanem a LAN-ba van a kábel bedugva. Utóbbi esélyesebb szerintem, mert ha routerben van a net, akkor a gépnek nem kell "csatlakoznia", azt a router teszi meg, egyszerűen gép bekapcs és van net. Ha routeren keresztül is csak parancsikonnal tudnak becsatlakozni, akkor biztos, hogy LAN portba van dugva a digi LAN kábele, és így a router nem routerként, csak switchként működik, a digi meg csak egy kapcsolatot enged egyidőben. Ergo digi kábele át a WAN portba, routerben a PPPoE-nél be kell lőni a felhasználónevet és a jelszót (service name mező ÜRES!), és első körben lehet a router és a gépek is dhcp-n, hogy megy-e egyáltalán.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák