Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz wwenigma #29521 üzenetére

    Már ne is haragudj de nem szóltam hozzád, ahogy láthatod kollégának írtam, de reagálok most rád is ha már megszólítottál.

    Ez elég érdekes, hogy ezt a részét teljesen tudod, hogy nem tárolják, nem használják, de abban meg vagytok győződve, hogy belépnek a hálózatodba, meg azzal foglalkoznak.

    Miért nem keresel olyan szolgáltatót ahol semmi modem és azt csinálsz amit te akarsz? Ja, hogy az vagy nincs vagy rohadt drága. Jó dolgodban már nem tudod te sem, hogy mibe kéne belekötni (adjanak gyors netet, de modemet ne vagy ha adnak azt majd te beállítod, stb stb). Az nem zavar esetleg, hogy a szerelő bemegy a lakásba és körülnéz? Szerintem úgy lenne a jogos, hogy bekötött szemmel csinálják, mivel így ki tudja mit adnak rólad tovább...

    Részemről a beszélgetést itt zártam, ez egy értelmetlen dolog, pont annyira mint aki azon puffog, hogy 500Mbitből miért csak 400 van meg stabilan és így tovább... (megérdemelnétek, hogy a Digi felmondja a szolgáltatásotokat aztán keressetek olyat aki megtűri a hülyeségeteket, akkor megtanulnátok milyen is az igazi netezés 5Mbittel...).

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

Új hozzászólás Aktív témák