Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz TeeJay #28327 üzenetére

    A bejelentéskor igényeltem 1000-eset. Akkor kaptam ígéretet, hogy nyár végére megvan. Aug közepén hazajöttem nyaralásból, még akkor sem volt semmi. Rájuk telefonáltam, hogy legalább a 200-as emelést kövessék el. Akkor kaptam megint egy ígéretet, hogy szeptemberre megoldódik.
    Novemberben bementem személyesen, akkor kaptam egy év vége ígéretet.
    Januárban hívtam őket, akkor már csak 1-2 hét és kész is.

    Ezt ma untam meg. Bementem és közöltem, hogy lesznek szívesek azonnal intézkedni legalább a 200 ügyében, és köszönöm de nem kívánok ZTE-t használni, így készüljenek fel még egy kábelre. A "technkikus" kolléga okosan elmondta a pultos hölgynek, hogy technikailag nem kivitelezhető. Akkor hangosan felröhögtem és közöltem, hogy de. Oldják meg.

    Majd rátértem a díjkülönbözetre. Azért nem váltottam lefelé, mert folyamatos ígéretet kaptam az 1000-es kiépítésre. Ennek kb 7-8 hónapja. Kértem, hogy legyen szíves ezt a különbözetet a következő hónapban jóváírni és csapja ide a panaszkönyvet.

    Egyből kaptam egy reklamációs lapot, mivel állítólag ő ilyen döntést nem hozhat, de indokoltnak tartotta a kérésemet. Majd eljövetelem után 1-2 órával csörgött a telefon, hogy holnap jönnek szerelni.

    Részemről erről ennyit. Azt a 7-8000 Ft-ot pedig nem fogom hagyni. Azért is levonatom. :DDD

    Már csak az lesz meccs, hogy ne a ZTE szutykot rakják be. Se kedvem se időm berakni egy switchet, amikor egy kábellel vidáman megoldják. Azt is tudom, hogy a lépcsőházban a switchen bőven van szabad port. Na de ezt majd holnap. :P

Új hozzászólás Aktív témák