Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    Hello-hello! Itt DigiLAN 20/10 :) Tegnap vettem észre azt a furcsaságot, hogy letöltésre betárazok egy halom filet, majd elindítom. Egy állomány egy szálon 256KByte/mp-el jön le. Ugyanez az állomány (a Flashget beállításai nem változnak) amikor behívom Firefoxba a speedtest.net-et, hirtelen felugrik 2500KByte/mp-re! Ami az elvi felső határa a startnet csomagnak (20MBit lefelé). Egészen hajmeresztő!
    Sőt, továbbmegyek, mert hogy órákon keresztül tesztelgettem és nem látok összefüggést a dolgok között, hátha valaki viszont közületek igen. Kilépek a böngészőből, visszaesik 256KByte-ra a dl. Behívom a prohardvert, s megint visszaugrik a maxra! Átlépek ugyanabban az ablakban a HWSW fórumára, s visszaesik 256KByte-ra. Ugye nme hiszitek el? Akartam csinálni egy videot a Hypercam-el, hogy alátámaszthassam amit mondok. Letöltés, telepítés. Kijelölöm a rögzítendő felületet. Flashget felugraszt, előtérbe a FF ablakával (egymás mellett). Ahogy a rögzítést elindítom (F2 bill.), a letöltés megint felugrik, ahogy leállítom, leesik.
    Ha valaki ezt mondja nekem, nem hiszem el neki, ahogy gondolom sokan megsimogatnátok a buksimat, hogy jól van, nem lesz semmi baj, pihend ki magad és minden rendbejön. Jelentem kipihentem magam! Az esemény viszont változatlanul megmaradt, így kíváncsian várom a véleményeteket!

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák