Új hozzászólás Aktív témák

  • zsámoly

    tag

    Sziasztok, korábban már írtam ide router problémával kapcsolatban,de mivel még mindig nem működik rendesen, ezért ismét a segítségeteket kérném. Megpróbálom érthetően összefoglalni, amit szeretnék mondani(nem vagyok otthon ebben a dologban), szóval:

    Egy TL-WR340GD típusú wifi routerral szenvedek egy jó ideje. A lakásba egy "fehér dobozba" (ez lehet a modem) jön be a kábel ami WAN-on keresztül csatlakozik a routerba, onnan LAN-on keresztül 1 PC 1 Laptopba.

    Hosszas szenvedés után sikerült beállítani a routert böngészőn keresztül. (Digitől kapott user név, jelszó, PPOE, automatikus csatlakozás) ezt követtem a beállítás során, de sajnos még mindig nem sikerült működésre bírni. Ugyan az egyik router reboot után egy pillanatra már működött, de rögtön szétkapcsolt.

    Tehát valahogy ugy néz ki a dolog a gép és a router tud kommunikálni egymással, felismerik egymást, utána már nem tud kapcsolódni. Próbáltam automatikus ill. fix IP címmel.

    Viszont hogyha a "fehér dobozba" dugom be a kábelt és a csatlakozásnál írom be a felhasználónevet, jelszót, rögtön megy a net.

    Lehet a gépen rosszul beállítva a hálózat? windowsba (win 7) milyen hálózati alapbeállítások kellenek? (hálózat típusa: otthoni, nyilvános, automatikus IP kérés, stb)

    [ Szerkesztve ]

    ''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

Új hozzászólás Aktív témák