Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    Mellesleg a cikkekben csak a DIGI-t és a Telekom-ot említik, de pl. a Vodafone-nál (exUPC) ugyancsak vannak kódolatlan csatornák, talán valami 25-27 darab, és gondolom egy hasonló alap összeállítás majd minden TV szolgáltatónál előfordul.

    Ráadásul a cikkben volt egy ilyen rész is, ami arra enged utalni, hogy perpillanat ennek nem lesz folytatása:
    "Az NMHH Kommunikációs Igazgatósága válaszában azt írta, hogy a hatóság véleménye az, hogy „nem feladata a szerzői jogok és a szomszédos jogok tiszteletben tartásának ellenőrzése, így nem indíthat eljárást ezek megsértése esetén”."

    Továbbá szerintem a jogdíjakat a szolgáltatók nem konkrét előfizető darabszám után fizetik a tartalomszolgáltatóknak, hanem valami becsült keretszám alapján, amire nem hiszem, hogy nagy hatással lenne a szolgáltatást illegálisan igénybe vevő tolvajok száma, így azt sem gondolom, hogy jogi lépéseket tennének emiatt. Vsz. ezt csak felfújták most, és ennyi.

    szerk.:
    Nem is beszélve arról, hogy mi van azokkal, akik felmondják a koaxos TV szolgáltatást, és a szolgáltató emberei lustaságból, emberhiányból, vagy bármi más okból adódóan nem vágják le a kábelt, nem teszik fel a szűrőt, tehát a szerződés megszűnése után ugyanúgy nézhető marad az adás, és ezért az ex-előfizető még csak nem is tesz semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák