Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35266 üzenetére
Lehet. Sőt, kevesebből is. Egész addig "haladós" a tescos cuccal a karakter, amíg össze nem veted egy 1/2/5/10 milliárdos forrásból húzottal.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35344 üzenetére
Jaja. És ha eldobsz egy lvl 60-as tárgyat azt fel is tudja kapni és elrakni a zsákjába. MEg a lvl 50-es karakter használhat ilvl 63-as itemeket ha van -lvl req jellemzőjük például. Elég problémás lenne összemosni a két változatot. Egyébként meg ez megoldaná a kezdőszintű (lvl 60) itemek túlkínálatát és ha gold nem vihető át, akkro lenullázná rövid időre a botok "szennyezését". Persze ugyanúgy runolhatnak majd a botok expben is, de nem lesz bent az a sokezer-milliárd botolt gold a rendszerben. Persze lehet zizik lesznek és kihagyják az ilyen ziccereket.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
válasz killerjohn #35349 üzenetére
Nem is eshet 67-es item ha csak 60-as vagy
@mikro: ha a kieg feltelepítése lenullázza a goldot, akkor ki venné meg? Ugyan nekem nincs sok goldom az inventorymban, de ezesetben komolyan elgondolkodnék rajta, hogy megyvegyem-e...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Rebourne
aktív tag
válasz killerjohn #35349 üzenetére
1) Ez nem indokolja a két külön AH-t.
2) Simán megcsinálhatják úgy, hogy ne essen 60 req feletti loot kieg nélkül (=ne lehessen olyan területre/nehézségre menni ahol 63 mlvl feletti mókusok vannak). -
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35368 üzenetére
SC2-ben akinek megvan a kieg az választhat, hogy WoL vagy HotS-ban nyomul. Akinek nincs meg a kieg az alapból WoL-ban nyomul (kivéve ha csapattársának megvana HotS, mert akkor mehet csapatban kieges ladderre és minden más mapra). A példád épp rossz. Egy játékban mindig kizárólag azonos "szintű" játékos lehet. Nem jétszhat a HotS-os a WoL-os ellen úgy, hogy neki a HotS egységek is megvannak, míg aaz alapjátékosnak nem. Itt épp ezt feltételeznéd. EGyütt játszana a lvl 70-es (60-ra túltápolt) és 60-as karakter. De jó is lenne. Nosza, ezután bárki vállalhat paragon levelezést pár aranytallérért cserébe. PvP-be is összeeresztenéd a két verziót?
A nehézség meg kizárt, hogy csak Act5-ön legyen lvl 70-es karaktereknek való. Mindegyiken választható lesz valamilyen módon a magasabb monster level. Vagy külön nehézségi szintként, vagy kiegészített MP nehézségként, vagy valami "kapcsolóval". Ha csak egy act runolható, akkor hamar ellaposodna az exp.
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #35413 üzenetére
Így van anélkül meg a szél is elfúj!
Level 1 kerakternek amit expben indítanak annak számít majd a külön ah elsősorban, mert az új játékos aki megveszi egyben expvel nem fog sima játékban indulni.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35413 üzenetére
Olyan cuki ez a naivitás. Csak az MP szint számít. Alacsony MP-n nem lesz az vészes. Bár ha mégis, az lehet még jobb lenne. Lenne kis kihívás, meg ha a damot is nagyon megdobják, akkor lehet feltámadnak a pajzsok (bár ezt erősen kétlem)...
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #35416 üzenetére
De miért tenném? Rányomok arra a gomba ami szépen átalakítja exp karakterré a karimat és viszem a cuccaimat is. De ismétlem, aki megveszi az exp és nem volt előtte diablo 3, de most megtetszett exp változat, az tuti exp karit fog indítani és nem a régit, mikro casual játékosai egészen biztos, vagy ha a régit szépen végig kell zongorásznia lvl60-ig közben megvásárolgatni ahban a cuccokat és úgy átjönni!
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35416 üzenetére
Az MP szint igen is számít. Van egy MP10 kompatibilis karaktered. Erre 2,5* anyni sebzés jön, mint MP0-n. Azt akarod mondani, hogy egy mLvl 65 szörny többet fog sebezni és több mint tízszeres HP-ja lesz, mint egy mLvl 63-asnak. Azért ne essünk túlzásba. A 3000+ DPS egykezes fegyverek meg lvl 70-es karakterre valók és "promóciós anyagok". Tudod, mint az első "gameplay" amit kiadtak és a valóság. Kb így viszonyul. Lehet meg lesz tartva, lehet picit túloztak
edit: egyszerübb lenne ám ha nem 8 szint eltéréssel példálóznál. Következő hozzászólásodban már lvl 80 monsterek lesznek?
(#35417) K_mester
HC-sc különválasztás is ment. Nagy tömegeket szolgálnak ki. Nem fog sokkal több szerver kelleni ehhez a verzióhoz se. A játékosszám nem lesz több: Egy account vagy "classic", vagy expen fog egy időben játszani. Mitől lenne nagyobb teher?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz killerjohn #35438 üzenetére
Menjmar, ez durva volt... -
Jazz
veterán
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #35459 üzenetére
Két gond van ezzel. 1 a hatalmas gold mennyiség és a 2mrds limit ezt pedig csakis új külön ahval lehet megoldani. Az átjárhatóság itemileg megoldott hisz lvl60 karaktert át fogsz tudni vinni.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz killerjohn #35497 üzenetére
Reszleteket nem tudom, de XP-t irnak sok helyen. Az hogy konkretan p99ig XP alapjan megy, a p100 meg valami bonuszkent 1:1ben van szamolva azt nem tudom. Akkor ezek szerint ha van egy p100 es egy p99 akkor 100pont es xp aranyossan a masik reszet szamolva mar csak lehet p160 lesz?
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Rebourne
aktív tag
válasz killerjohn #35497 üzenetére
"Tehát 5 db p100 az 500 pont."
Nem. Sok a zavar Annyit mondtak, hogy a megszerzett paragon XP összeadódik, és hogy a paragon pontokat a paragon szintek alapján kapják az emberek. Tehát van egy karid ami P50, akkor 50 pontot kapsz. Van egy karid, ami P100, akkor 100 pontot kapsz. Van két karid, ami P50, akkor matekozni kell: P50 az 2124000000 XP, tehát összevonáskor lesz 4248000000 paragon XP az accon, ami 71 szinthez elég. Ezt a logikát kell alkalmazni P100 felett is, rögtön csinálok egy excel táblát mennyi szintre lehet számítani 5 db P100-as karival. Bár lehet már valaki megcsinálta, ti addig guglizzatok -
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35530 üzenetére
Az aukcióknál kiírja. Csak aki ugye nem nézi meg mit rakott ki...
-
Rebourne
aktív tag
válasz killerjohn #35578 üzenetére
Nem, csak egy affixel, de nyilván azt az egyet többször is újra lehet sorsoltatni, amíg nem tetszik az eredmény, különben semmi értelme. Továbbá remélem, hogy lehet undo-t nyomni, hogy visszaálljon az eredeti item, és kiválasztani egy másik affixet. Úgy nagyobb lenne a szabadság, ha időközben megváltozik a build.
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35590 üzenetére
Nekem 70 misi volt a lomtalanításból, meg esett eddig 30 legendary eddig hétvégén. A 70 all reses tal armor tán még ér is valamit. No nem milliárdokat...
A rarekat nem nagyon vitték, a legendarikat versenyképes áron igen. Már a jobbakat.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #35590 üzenetére
Mondom én hogy a játék 50%-a merchant. A tőzsdeszimulátor a legélvezetesebb része.
Bár utoljára az über farmot is élveztem (mp10). Ilyen ezer euro/kari feletti team-el mentem. Gondoltam, hogy tolok valami fraps-ot csak pont nem volt feltéve. Döbbenetes gyorsasággal ment minden. Az egész über farm a 0 valor-tól kezdve talán volt 10perc? Többször néztem jobb felülre, nem MP5-ön vagyunk?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35667 üzenetére
Moldran Excelben számolgatós videójában volt valami szerintem. Azt mondjuk nem hallgattam meg, hogy honnan szedte mindezt.
-
Rebourne
aktív tag
válasz killerjohn #35667 üzenetére
#35506-ben írtam már a képletet, amit a 60 feletti xp mennyiségek exponenciális interpolálásával kaptam:
Plvl(x) = 4.47483 * 10^8 * e^(0.0315042*x)
±1%-ban hozza a meglévő XP-ket, tehát becslésre elég jó. A hiba különben is inkább a Blizzard kerekítéséből adódik.
50-60 alatt más függvény írja le az xp követelményt, de az gondolom nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Rebourne
aktív tag
válasz killerjohn #35673 üzenetére
Nem, nem publikálták, azért írom oda mindenhova zárójelben, hogy változhat, stb. Persze minden változhat, sőt változni is fog, még az is, ami hivatalosan bemutatott Blizzardos screenshoton van, csak hát a közönség mindent mindig készpénznek vesz, kell a "disclaimer"
Szerintem egyébként a P100 körül nem lesz sok változás ezen a görbén, inkább feljebb fog lassulni a növekedése, attól függően, hogy mennyi szintet akarnak még reálisan elérhetővé tenni, ill. hogy mennyi kiegészítőn keresztül nem akarják bolygatni a Paragon rendszert. A jelenlegi görbe még akkor is túl meredek, ha mondjuk 3 kiegészítő múlva 3 nagyságrenddel (tehát 1000-szer) több xp jön a monszter killekből. Legyen 800 a szétosztható pontok száma (tabonként átlagban négy kategória 50-es maximummal, tehát amit láttunk eddig), A képlet alapján 3.777.092.334 db. P100-as kari-nyi XP kell, tehát az ezerszer gyorsabb XP nem sokat segít a P800 elérésében
Még ha nem is pontosan ezekkel a számokkal, de ebben az értelemben lesz a Paragon rendszer végtelen szerintem Vagyis valójában lehetetlen lesz, és nem végtelen.
Jah, és mindent tudok megfelelő mennyiségű wikipédiázás után, de méginkább, ha van a Wolfram Alpha-n van rá kalkulátor
[ Szerkesztve ]
-
Bahama
aktív tag
válasz killerjohn #35739 üzenetére
szerintem félreértettél, nekem évek óra ez az aláírásom.
csak mivel mondta hogy tetszik, gondoltam nem találkozott vele a fórum szabályzatban, ezért írtam le hogy honnan vettem.
semmi személyeskedés, és célzás nincs benne, főleg hogy ez az aláírásom.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #35739 üzenetére
Jah, félreértetted. Én mondtam hogy tetszik az aláírása (neki már jó régóta ez mellesleg).
Csak így most olvasva gondolatébresztő volt jelen helyzetben, jó észben tartani:
Ergo, ha ilyennel találkozik az ember, jobb félreállni, erre céloztam vele burkoltan.Írhatsz te akármiyen kötőszavakat, ha se allűr, se meder, se ok-okozatiság.
Amíg az ego-ról szól a vita, és nem a vita tárgyáról, addig az lesz amit te írtál.free your mind
-
atidzsiforc
őstag
válasz killerjohn #35842 üzenetére
Zsir, csak ladder is legyen. Ha az is lesz, letorlom az osszes tobbi jatekomat.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Agro
senior tag
válasz killerjohn #35851 üzenetére
mikro a para lvl-ek miatt aggódik szerintem
-
Pukii
senior tag
válasz killerjohn #35856 üzenetére
de a classicban nincs is lvl 70, ez csak a lvl 70 esre vonatkozna, és akkor még anyit módositok h a mobok nem lvl 73 asak hanem 70 esek.
''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
Pukii
senior tag
válasz killerjohn #35862 üzenetére
classic módban marad minden a mostaniban, exp karakterrel is játszhatsz a normál karakterekkel.
exp módban pedig a mobok a régi acton skálázódik a szinteddel, minden mp módban. ez semmiben nem mond ellen az edig kijelentett dolgokkal és szerintem logikus is
-
Pukii
senior tag
válasz killerjohn #35864 üzenetére
játszhat együtt classic módban,exp módban nem, amúgy sem tud classic játékos mindenhol együtt játszani az exp karakterrel mert nincs act 5 je sem. Miért ne váltogathatná a classic és exp módokat a az expel játszó karakter, ha a classic módon játszó karakter is megkapja a loot 2.0 t. ( csak mivel ö lvl 60 as ezért neki lvl 60 ra skálázódó cuccok esnek, erről is volt szó. )
-
Drizzt
nagyúr
válasz killerjohn #35864 üzenetére
Szerintem ACT1-4-ig 63, ACT5-ben meg 7x. Persze ez amiatt hangzik rosszul, mert nem hinném, hogy az exp. farmot ACT5-re le akarnák korlátozni. Talán lesz valami extra MP level, ami csak expes karakterrel aktiválható A1-4-ben. Szerintem még ők se tudják pontosan.
I am having fun staying poor.
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #35875 üzenetére
Röviden: le se sz@rják... a ticketedet persze.
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #35896 üzenetére
Pontosan. Blizzard logika. Aminek az a forrása, hogy így 700-al több játékot tudtak eladni. Mert ha nem lehetne muliboxozni, akko lee chang chung nem veszi meg a 700db játékot.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
F-ECT$
titán
Nincs előadva, hogy a multiboxos az bizony aranyos jóravaló leleményes gyerek, de meg van tűrve. Mivel minden karakterét ő irányítja kézzel, ezért nem lépnek fel ellene. (No meg a 4x-es eladás miatt.)
Dive ever, work never.
-
granini
őstag
Nem teljesen jott at neked a cinizmusom Johnny. Leginkabb a 'Blizzard' szemszogebol irtam ez. Hogy ez szerintuk legalis. Engem nem kell meggyoznod, azt gondolom amit te..
De fenntartom hogy amig valaki a sajat kepessegeit hasznalja - tehat o maga nyomja 2 gepen aohgy azt fent irtam, azt meg le tudom nyelni, el tudom fogadni, oke, ugyes, 200-as IQ-ja van, nyolckeze..De aki arra hasznalja a talentumat, hogy macroval, scripttel, programozhato egerrel, barmilyen mesterseges modon helyettesitse sajat magat az csalo..
Nem vagyok hive a rabszolgatartasnak, de ha legalisan kiberelek egy szerver termet a penzemen es foglalkoztatok benne tisztan (nem feketen..) 10 munkast aki nekem farmol 10 gepen 10 legalis D3 jatekkal akkor azzal sok mindent nem lehet kezdeni. Lehet mondani hogy gyomorforgato, de meg mindig szabalyos.
A legtobb dolog amit ezzel a temaval kapcsolatban elmondtunk szamomra sokkal inkabb erkolcsileg elfogadhatatlan, nem arrol van szo hogy mi szabalyos es mi legalis..
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
válasz killerjohn #35912 üzenetére
Nem tudtam mert nem ismerem a box mukodesi elvet.. sose lattam..
Egyebkent kave utan igyal meg egy pohar asvanyvizet ugy jobban mukodik, komolyan mondom.. szensav segit feltolni a koffeint, nem veletlenul kapsz egy elegans kavehazban a kaved melle kerdes nelkul alapbol egy kis pohat bubis vizet.. (bubis wizz-et, erted mekkora szojatek.. )
-
granini
őstag
válasz killerjohn #35920 üzenetére
Elnezegetve a D3 profilod ez nem is volt kerdes..
Vagy kiserd le a kavet redbullkolaval es lehet iden mar nem is fogsz pislogni<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Rebourne
aktív tag
válasz killerjohn #35920 üzenetére
A gold ára szerintem jelenleg elég magas most, hogy újabb befektetők jelenjenek meg, vagy a meglévők bővítsék a flottájukat. Március óta nem volt hiperinfláció (és a február-márciusi események hátterére nagyon kíváncsi vagyok, remélem egyszer majd nyit a Blizzard. Majd, amikor a Diablo 3 már csak történelem lesz ). Ha nem lennének kordában tartva a botok valamilyen szinten (azt én sem gondolom, hogy nincs bot, legfeljebb azt, hogy a banolás üteme nagyjából követi a bot kreálás ütemét), akkor nem lehetne ilyen stabil ára a goldnak a befektetői nyomás ellenére.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz killerjohn #36054 üzenetére
tudod van egy mondás "sose szivasd a rendszergazdád"
másfelöl pedig arra sincs semmi eulaban sem sehol hogy mennyi a droprate hivatalos értéke a játékban
ugye anno legendre is csak annyit írtak hogy 400%-al megemelték...no jó de mennyiről? mennyire? ezt sose fogja a blizz kiadni senkinek mint ahogy megteheti (mert minden acc-ba bele tud turkálni) azt is hogy az unokaöccsnek már eleve 2000%ról indul a droprate a 0,00001% helyett. és az is tuti ha lenne ilyen lenne vihar belőle akkor azt kb 1mp alatt semmivé tudnák tenni.
egyébként pedig ez tényleg csak egy unalmas délutáni műszak összeesküvés elmélete...[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz killerjohn #36054 üzenetére
Gyors matek:
1 eredeti game kerul cirka 40 euroba. Eladtak belole 12 millio peldanyt = azbizony ~500 millio euro. Nemkispenz..Na mondjuk hogy az elmult egy evben atlagban minden egyes jatekos hajlando volt meg egyszer ennyit betenni a jatekba, es venni itemet vagy goldot 40 euroert.. atlag alat azt ertem hogy a diablos tarsadalom fele 0 penzt tolt be a masik fele meg ki tobet ki kevesebbet.. pontos adatom nincs, csak feltetelezes..
az mar ~1 milliard euro.. biztos hogy elhanyagolhato az a bevetel amit a jatekosok RMAH-ba betesznek..?
-
granini
őstag
válasz killerjohn #36058 üzenetére
hat hallod azert az adokveszek 15%-a se zsebpenz szerintem, de egyet ertek abban hogy ezert nem fogjak magukat kompromittalni..
-
Agro
senior tag
válasz killerjohn #36058 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek... nem hiszem hogy bármelyik rendszergizda vagy dev kockáztatná az állását és/vagy a szabadságát amiatt, hogy pár száz vagy ezer eurot keressen az unokaöccse mempo eladásain. Drop rate-et biztos tud állítani a blizzard, de hogy ehhez kinek van jogosultsága rendszer szinten már megint más kérdés. Lehet, hogy minden egyes ott dolgozó még a takarító nő is, de inkább úgy saccolom, hogy max 5-10 emberke. Ezt az 5-10 emberkét meg 30-40 securitys figyeli, hogy miket ténykedik.
Ha dolgoztatok valaha multinál akkor ezzel tisztában kell lenni
-
Rayner
őstag
válasz killerjohn #36068 üzenetére
vettem a lapot, de mint hsz aljára is írtam ez szimplán egy meló van és unom magam típusú elmélet volt.
ettől eltekintve technikailag kivitelezhető és az a "receptes" aki azt hiszi hogy a való pénzes világban nincs ilyenre példa. -
granini
őstag
En ha Dev lennek lazan tolnam es egybol a haver fejere irnam ra a 6chc-s mempo-t
-
Gorneck
legenda
-
Thrawn
félisten
válasz killerjohn #36087 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
F-ECT$
titán
A dev meg biztos hogy kockáztatja majd a 2-500.000 $/éves fizetését
Jó lenne. Nézd meg ezt.
Dive ever, work never.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz killerjohn #36096 üzenetére
householdot az háztartás, nem feltétlenül egy kereső, inkább kettő. tehát átlag 3-4szerese.
meg ugye az se mindegy, hogy mekkorák a bérkülönbségek és ez a household income mégis mennyi pénz. svédeknél konkrétan ez a household másfél - kétszerese valahol egy cégnél dolgozó, PHDs fejlesztő fizetése lenne. vagy egy professzoré.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz killerjohn #36115 üzenetére
plusz simán lehet az, ami a craftnál, hogy árakat annyira nem nyomja le, legalábbis az elején.
craft bejött, ehhez képest pl jobb trifecta kesztyűk továbbra is 100m fölött vannak, unique vértek is szépen tartják az áruk.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
prokxy
veterán
válasz killerjohn #36129 üzenetére
Vmit naon elcseszek, h 20M felett még nem vettem semmit és nem is adtam el semmit paragon 44-esként
Ti meg dobálóztok a 100M-kal!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #36189 üzenetére
Olyan hamar sikerült? Én mit sz.tam vele anno infernon wizával
free your mind
-
khirill
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest