Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz Jazz #35456 üzenetére

    Semmiről semmi konkrétum nincs, csak megpróbáljuk kideríteni hogy mi tűnik a legreálisabbnak, a játék jelenlegi állapota, működése, a logika, és más, hasonló játékok alapján. Az ilvl63 dropok vs mlvl63 mobok kérdése teljesen egyértelmű, hiszen a jelenlegi működés gyakorlatilag hosszában megoldja nekik - módosítás nélkül - hogy a userek két csoportra lesznek osztva: aki tud mlvl63 fölött ölni és így ilvl63 fölötti dropot szerezni, és aki nem (classic). A jelenlegi karakterszintrendszer ezt pontosan ugyanígy megoldja a ki-mit-viselhet kérdés terén, hiszen az meg a karakter levelhez van kötve, azaz szintén kettéosztja a tábort azokra, akik level60 fölött vannak és ezáltal tudnak ilvl63 fölötti cuccokat használni, és akik nem.

    TLDR: Tehát a jelenlegi rendszer, módosítás nélkül, elegánsan megoldja hogy a classic játékosoknak háborítatlan legyen a játék, csak az esik nekik amit az exp nélküli loot2.0 lehetővé tesz ilvl63 és azalatt, illetve az afölötti cuccokat hordani nem.tudják. Mi az istennek barmolnák szét?

    Ugye itt felmerül a kérdés hogy Sárpac lázálmaiban teljesen külön realmet kaphatnának az exp játékosok, saját AHval, de ez (szerintem) teljesen nonszensz. Ha már a classic vs exp szeparálással az ég világon semmi dolguk sincs, akkor miért tennék új realmbe? Az új 10 szint mind nehézségben, mind értékben, mind hozzáférhétőségben automatikusan egy külön szintet, értéksávot fog jelenteni a (szerintem) közös játékban. Persze, ilyen egyszerű és könnyen implementálható szabályokat nem tartok kizártnak:
    - classic játékos az AH-ban ilvl63 fölötti cuccokat nem látja
    - classic játékosnak nem lehet trade ablakban >ilvl63 cuccot adni
    - classic játékos nem látja a földön a >ilvl63 cuccokat
    Ugyebár a fentiek fényében nincs különösebb értelme, hogy tiltsák hogy classic játékos expes tárgyat birtokoljon (hisz hordani úgysem tudja), de ezzel a 3 kis egyszerű szabállyal még ezt is megoldhatják...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák