Új hozzászólás Aktív témák

  • EVL2

    aktív tag

    válasz diegho #97170 üzenetére

    Nekem T12-ig ment a Reakor+Immortal set-es Bari de az istenért sem tudtam tovább fejlődni vele. Nagyon nem esett neki anci. Ez alatt viszont szinte minden anci kiesett az Earth sett-hez. Váltottam rá és piszok jól bírom vele. GR65-ig próbáltam még csak mert sajna kevés az időm, de szerintem simán benne van már a 70-75 vagy több is a mostani formájában.
    T13 Bounti-ba ha nem is örömmel fogadnak egy (aránylag lassú) Earth Barival azért megtűrnek mert haladós vagyok. Vagyis megtűrtek amíg tegnap nem találkoztam egy kedves Hungaryán playerrel. Úgy anyázott amikor belépett a partyba (és még el sem kezdtük a farmot), hogy el kellet küldenem lovat szippantani. Ment magától.

    Szóval vissza fogok térni a Reakor vagy a WW sett-re mivel sokkal gyorsabbak és jelen pillanatban erősebbnek is vannak nevezve, de sajnos P520 környékén az istenért sem ad használható cuccokat hozzá. (nem vagyok szakértő szóval lehet én bírkázok valamit, sőt tuti velem van a baj)

    Nagyon megbántam hogy barit kezdtem ebben a seasson-be. Vicc hogy mennyivel OP-bb a DH de még a Wizz-is. Tegnap neki is álltam összedobni egy DH-t. Már majdnem megvan vele a Shadow sett minden eleme, de még hiányosan is piszok jó. Sajnos a Barihoz húz azért a szívem de most nagy szopásnak néz ki egy DH-hoz képest. Mondhatnám azt is hogy DH-val most öröm és bodogtág az élet. :D

Új hozzászólás Aktív témák