Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz Kvelstadt #88577 üzenetére

    Nem, azt jelenti, hogy a terkep mindig jeloli, melyik a bonusz map (ha ez az egesz egyaltalan van a regi konzolon) Mindig eloszor csinald meg azt, ami bonusz, add le Tyriael-nel. Akkor 2 ladat kapsz, utana egy masik Act lesz bonusz, ha visszazoomolsz a terkepen (kattints a minusz jelre), akkor latod utana melyik lesz bonusz es azt csinald es igy tovabb.
    Elvileg a cache-ekben kellene esnie a terveknek is (bar ezt is megint nem tudom melyik patchben hoztak be, lehet a regi konzolon nem igy van)
    Odamesz a kovacshoz es kattintasz az oltozet ikonra, akkor latod miket tudsz kraftolni. Amire rakattintasz mutatja majd, mi kell hozza es ha minden megvan hozza, akkor tudod kraftolni. Fegyver is ugyanigy van. De nem sok fegyver van ami a kesobbiekben kelleni fog es kraftolt, kezdetnek mondjuk lehet azt is csinalni, jobb, mint egy sarga. (Felteve ha megvannak a tervek mar hozza persze)

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák