Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz davidsz #86618 üzenetére

    Azt ugye tudod, hogy csak, ha megvan az adott set 6-os bonusza aktivan rajtad, csak akkor jelenik meg a Dungeon? (Bar lehet anelkul is megjelenik, csak nem enged belepni, meg nem probaltam)

    Ne erts felre nem akarlak hulyenek nezni, csak nehogy ez legyen a problema :)

    #CactuS: En az elejen szeretnem megnyomni, hamar elerni 70-ig meg megkapni a teljes setet, aztan utana mar ugyis lassabban megy a fejlodes. Fokepp a ladahely (gr 60 + Set Dungeon Mastery + par aprosag) a cel, de szerintem vegig ezzel az egy crusival fogom tolni, hogy csinaljak belole egy full eros karaktert, mondjuk 800-900 paragon-t osszelapatolni sok parti Gr-rel (amit eddig NS-ben elegge hanyagoltam es csodalkoztam, hogy csak 722-es paragonom van)

    #DioRobber: Nem remlik, hogy fentlennel baratlistan, ha nem, akkor felveszlek. :R

    #jookomak: Remlik a neved, szerintem igen fent vagy nalam. :R

    #T. M.: Nezd, tudom nem vagy idomilliomos, de foleg a te crusi fanatizmusoddal/tapasztalatoddal barmikor secperc alatt meglesz a 60as solo es tarsai feladatok. Ha a vege fele szolsz nekem vagy barkinek, biztos szivesen felhuzunk, hogy hamar meglegyen :)

    Van meg egy hely a crusader 4es csapathoz Season 5 kezdesnel!

    Kezdeshez ha lehet ragaszkodom, mondtam a hajnalig tarto jatekot, de nyilvan mindenki addig marad, ameddig az ideje engedi, de lehetoleg olyan jelentkezzen, aki nem csak beesik egy orara, mert jobb lenne huzamosabban egyutt haladni. (Ez a mostani jelentkezokre is vonatkozik :) )
    Van klanom is, szoval a 4. embert onnan is megtalalnam biztosan, de szeretem a ph kozosseget, szoval jo moka lenne egy ph only csapat is (de ez tenyleg nem lenyeges)

    #Sárpac: Nem olvastam vissza, mivel szeretnel indulni, ha crussal, akkor nalunk is lehet helyed, mas esetben tenyleg nem akarjunk (jobban) megkeverni a smart loot-ot.

    Szerk CactuS: En annyira nem vagyok meg oda a LoN buildekert, de nyilvan ha kiesni sok minden utkozben gyorsan (amit ketlek) akkor lehetne olyanrol is szo. En reszemrol az Invokerbol akarom foleg a maximumot kihozni, meg nyilvan ami masik set esik utkozben el fogom rakni, ha nagyon esnek "celzatosan" mas buildhez a dolgok, lehet felhuzok tobb karit es mondjuk lesz mellette egy Roland/Seeker of the Light/Akkhan/kutyafule build is, de legfokepp egy eros Invokerre fokuszalok, mert remelem az parti Gr-be is belepasszol valahogy.

    [ Szerkesztve ]

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák