Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz MegalodonS #85728 üzenetére

    A level 80-as gemmek itemekbe torteno bezuzasa (is) csak ahhoz fog hozzajarulni hogy meg durvabban eltavolodik egymastol a hardcore gamer reteg es a casual.. most nem vezetem le matekpeldaval de ki lehet szamolni hogy kb 10 db 80-as gemhez mennyi tiszta netto jatekido szukseges. Na akkor ha en napi (heti) 3 orat vagyok kepes jatszani (mert csak.. mert ennyit tudok/vagyok hajlando erre aldozni..) mas meg napi 9 orat kepes tolni mert nincsjobb elete dolga akkor azt is ki lehet szamolni hogy ki mikor fogja elerni ezt vagy azt.. Ez a kulonbseg csak noni fog.. egyre inkabb abba az iranyba megy el a dolog hogy ha nem olsz bele rengeteg jatekorat es nem vagy maximalisan hatekony akkor ne is almodozz jo eredmenyekrol.

    Ez persze nem biztos hogy (mindenkinek) gond.. En az uj "tartalomtol" azt remelem hogy ezekben a set dungeonokban pl tobb oranyi jopofa szorakozas lesz, es nem leszunk arra kenyszeritve hogy toljuk a monoton greater riftet jobbhijan.. mert most oszinten, mit lehet csinalni matol dec 30-ig S4-ben..? farmolni az xp-t, meg hajkuraszni a LB-t.. ez nem mindenkinek eletcel..

    Hogy a kerdesedre is valaszoljak
    "Mit szamit az a 100 paragon,amikor a 80-as gemekbol,azonnal van,1040 paragonpontnak megfelelo main stat?? :U" - szamit. Minden kurva paragon es statpont szamit mert elobb utobb mar olyan kielezett az osztalyharc :D hogy akinek csak az X darab 80-as gemje van az majd tud menni GR80-82-t, akinek meg a gem is megvan ES van melle 1200 paragonja az fog tudni menni 83-85-ot.. most nem akarok tesco reklamozni de igen, a legkisebb is szamit ezen a szinten.

    Osszegezve, a jo valasz hogy mivel ugyse tud mast tenni mar season zarasig mint uveghangon tolni a monoton magas GR-t igy aztan menjen csak 76-78-akat, mert vegul kell az a +100 paragon is amit azalatt osszeszed..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák